Narinom838228 Ben geçen sene mayısta başvurup haziranın ilk haftaso aldım ya kızlar bu kaçıncı fazdı acaba😂1.mi 2.mi?
Sadecezeynep kızlar daha öncekilere başvurmadım ilk defa buna başvurdum bi dün bide 3 gün önce başvurdum ikisinde süreç devam ediyor yazıyor çıkar mı acaba böyle olan var mı
Mirayfiliz Sadecezeynep benim 1 yıldır öyle yazıyor:) yeni başvuruya izim vermiyorsa daha sonuçlanmamış demektir.benim reddedilmiş ama süreç devam ediyor yazıyordu az önce 144 ü arayıp öğrendim.
Tulaybzkrt Sinemmmmm yabi dediğim gibi keşke alanlar ne söylediklerini yazsalarda asıl ihtiyacı olup alamayanlar da onu yazsa keşke
Gzdzeynep Tulaybzkrt benim eşim esnaf ve pandemi başından beri borç üstüne borç eklendi geliri neredeyse yok denecek kadar az ben de ücretsiz izne çıkarıldım zaten benim ödeneğimle ev kirası falan halledildruz üzerine bir de deprem vurdu eşimin dükkanı yıkıldı mecbur kurtarabildiklerimizle başka semte taşındık olmayan iş hepten gitti instagramdah falan döndürmeye çalışıyoruz ben bunları yazmıştım. Ama şöyle mesela kredi taksitlerimizi de ödeyemediğimiz için bankalar sıkıştırıyor geçen icralık olcaktım babamdan istedim en geridekini yatırdım hala gecikmedeydim. Sadece yazılanlara değil belki banka borçlarının durumuna falan da bakılıyordur. Bana da aralıkta çıkmış mesela ilk ödeme ama çıkmadı zannediyordum geçen bu tam kapanma yardımı olunca haberim oldu o ilk yardımdan. Eylülde ya da ekimde başvurduk biz de. Bu arada sadece bana çıkmış eşime çıkmamış. Ülkedeki esnafı bitirmeye çalışıyorlar resmen.
NurNaz EcmelAsaf bende de ayni yaziyor dunden beri ne anlama geldigini öğrenmeye çalışıyorum bilen gören varss yazabilir mi
Mirayfiliz Sadecezeynep o zaman 144 e bağlanmayı deneyin ama şimdiden söyleyim çok zor bağlanmak.daha çalmadan düşüyor ard arda durmadan aradım da bağlandım.
Balnur Gerekli şartlar mı yolsa farketmeksizn herkese mi veriliyor anlamadım kızlar kaynanam yaşlılık maaaşı alıyor evde bana çıkar mı aynı evdeyiz
Mirayfiliz Balnur bildiğim kadarıyla çıkmaz ama yine de şansınızı deneyin.kime neye göre çıkıyor anlamış değilim.tüm şartlara uyuyorum ama bize çıkmadı.
Zynpblg Kızlar anneme yatmış, ptt kartı var ama ona yatmamış napmalıyız, hesap eklesem altarılır mı e devletten
Urasmom Mirayfiliz kontrolttim de acaba gözümden kaçmış olabilir mi diye merak ettim. Ptt sorgulama kısmında para görünmüyor