Mihrimah_20 Miran11 ücreti alsanda hep aynı yazıyor. Onun için gidip en yakın ptt den sorgulatabilirsiniz.eğer daha önce aldıysanız 2 gün içerisinde red cevabı geliyor.yakınlarım aldı ordan biliyorum.
Gamze13 Domino Bn istemiyorum dedm polisiz bizden verdiğimze dair fotoğraf istiyorlar Bi yerde paylaşım yapmıycaz dediler
Domino Gamze13 imza aliyorlar zaten foto niye anlamadim zaten yuzum gozukmedi o gun ama utandim baya. 🤦♀️😖 insallah bu sefer kimseye yapmazlaf
Asklepios Blackcloud ya öğrenebildin mi canım eve getirmezler inşallah. Benim 2.fazda başvuruda ayvalıktı. Sonra İzmire taşındım. İkametgah aldım ama ayvalığa giderse diye korkuyorum açıkçası
Blackcloud Asklepios Eve getiriyorlarmış, bazı arkadaşlara polis ve kurumdan iki kişi falan getirmişler.
Burrcin Ben anlamadım şimdi hanımlar ödemeniz hazırdır yazıyor 1100 tl yazıyor ama yanındada kapsam dışına çıktı diyor ne demek bu bilen varmı
Cennetomr Burrcin banka hesabınız varsa banka hesabınıza bakın benimde öyleydi banana hesabına aktarmislar
Merakliannemmm Ben başvurdum ama sonra daha çok ihtiyacı olanları gördüm nasıl iptal edebiliyoruz acaba
anneyimben_ Merakliannemmm iptal edilmiyor canım . Eğer sana çıkarsa ihtiyacı olana verirsin olur biter..❤️
Hb123456 Merakliannemmm kardeşim sana helal olsun paranız cıkarsa cevrenizde düşkün olan insanlara verebilirsiniz iptali olmuyor zaten ne kadar güzel yüreginiz var❤️
kumdurder Merakliannemmm helâl olsun size parasi olan catir catir fukaranin hakkına girenler utansın ne diyim
Poyraz0743 Merakliannemmm iptwl etmeyin cikarsa durumu olmayan birine gonderirsinix bnde bebegim icin basvurdum
Bugraaslan1 Merakliannemmm size helal olsun lütfen para geldiğinde sma lı çocuklara yardımda bulunun o parayla alın parayı rabbim niyetinizi kabul etsin kalbinizin güzelliği ile yaşayın bir ömür
Prens0205 Asklepios canım yasaklardan dolayı eve getiriyorlar bana az önce ptt den geldiler getirdiler çıkma evden bir de onun için ceza falan yersin
Tosbikgiller19 Blackcloud Evet bizde süreç devam ediyor yazıyordu eşim merak etti gudiym soriym ddi. Ptt çalışanı eve getirilecek deyip göndermiş bakalmm.
Blackcloud Asklepios E-devlette ikametin görünür ama eğer ikametin hala oraysa kaymakamlığa gitmen gerekiyor.
LiYaRzuU Asklepios siz öğrenebildinizmi kardeşimde sizin gibi ikamet değişti para yatmış ama çekememiş eve gönderiyorlar demiş