Izosunmommysi Sarelle Süresi yok merak etmeyin banada temmuz 2020 de yatmış 10 ay olmus haberim yok yeni öğrendim bugün gidip aldim gidip alabilirsiniz 😊
Tulaybzkrt Sinemmmmm Nur64 acaba başvuruyu nasıl yaptınız yanı çalışma durumu eşin aylık getiri vs geçen seneden beri hala süreç devam yazıyor
Sinemmmmm Tulaybzkrt benimde oyle hicbir gelisme yok malesef 😔 e devletten pandemi on basvuru yazip basvurdum ben ama cikmadi 3 kere basvurdum
Tulaybzkrt Sinemmmmm neden acaba. Merak ettim acaba alan arkadaşlar sorduğum soruya cevap verebilir mi Bizde ona göre davranırız 😀
Poyrazhm aslanlarin_mom pandemi basvurusu cimer yazdım direk ordan başvurdum gmailime hemen anında mesaj geldi başvurunuz cimere iletilmistir die
Domino talhaninannesi11 benim de ptt kartım yokken eve getirdiler ilk pandemi parasını geçen sene Nisan da. 144 e ulaşabilene helal olsun 100 kez aradım 😡
Boncukkizlarim Domino arkadaşlar 144 nolu hatta ulaşamıyorsanız mesaj yazma hakkınız da varmış ben mesaj yazdım son çare
Geleceginkaynanasi3erkek Umayinannesi ozaman size cikti demektir. Yani eger basvuru yaparken iban nosu yazmadiysaniz paraniz ptt yr yatıyor gidip aliyorsunuz. Benimde oyle yazıyodu ptt den sms geldi gittim aldim cnm
Minik-prensesim Geleceginkaynanasi3erkek canım ben başvuru yaptım da dün bugün baktım kapama dışı yazıyor ama faz 1ve 2 yazıyor bu faz 3 acaba ben yanlış mı yaptım başvuruyu cikmadimi acaba