Cgnege44 Derin3434 Gecensene ilk verdiklerinde çıkmıştı eşim calismiyordu evi arabası olup SGK olmayanları 3.yu alıyor bixede çıkar ins
Polikistikannee Kızlar gecen sene alanlara bu sene de yatıyormuş esim gecen sene almıştı 1 yildir işsiz bu sene de yatmis galiba. Benim sorum her evden 1 kisi mi başvurabiliyor?
Burcubatur Bende de iki gün önce kapsam dışı yazıyordu akşam tekrar girip baktığımda ödemeniz hazır yazıyordu bugün de postacı eve getirdi
Serap02 Burcubatur Kapsam dışımi kapsam dışına çıktımi yazıyordu acaba bizdede öyle yazıyor ama yatmamış ta merak ettim
anneyimben_ Burcubatur nereye girip baktınız acaba bendede dünden beri kapsam dışı yazıyor sosyal yardıma giriyorum birşey cikmiyo..nerden baktınız
sultan_srgn PTT ödeme kurulum giriyorum hata diyor kızlar geçen sene başvuru yaptım bir sene oldu süreç devam ediyor yaziyor bu ne demek
Ygz30 UZun suredir yaziyor ise onaylanmamiatie.Bir haftada onaylaniyor.Sosyal yrdim sorgulamaya dusuyor zaten.Yengem basvurdu bir sene oldu hala devam ediyor yaziyor.Aradik 144 du galiba onaylanmamis.
Minik-prensesim Ya kizlar ben bakıyorum benim adıma başvuru görünüyor ama - işareti var ne demek oluyor yani cikmamismi
yusufumyasemin Miran11 bizimki eve geldi bugün ama eşim evde yoktu nereye başvurmamız gerekiyor bileniniz varmı
Melisam001 Bana konutunuzda teslim edilecektir diye bir mesaj geldi ama e-devletten kontrol ettiğimde süreç devam ediyor yazıyor. Böyle birşey başına gelen var mı acaba
yusufumyasemin Tudaa hayır malesef eşim adına ve eşimin fotoğrafını çekmeleri gerekiyormuş , üst kattakiler evdeydi fotoğrafını çekip öyle verdiler
Tudaa yusufumyasemin eşiniz pttden gidip alıcakmış şimdi ptt görevlisi izmir çevirme diye bi hesapta paylaşmış canım