fatmadefne Ertonunannesi Bendede ole yazio. Alamiycaz galiba para. Ben gecen sene almistim ondan mi acaba
Badeay fatmadefne gecen sene aldıysan cıkmıstır kapsam dısımı yazıyor o zaman cıkmıs e devletden sosyal yardıma gir gözükür orda
fatmadefne 1limonatamoms Bende gecen sene almistim ama 2 gün once tekrar basvurdum kapsam dışı yaziyor
bambammom Miran11 Canım şöyle ogreniceksin e devlete arama kısmına PTT yaz üçüncü sırada çıkan PTT kurum ödemelerine tıkla yatan para orda gözükür ama şuan aşırı yoğunluktan açılmıyor direk 4441788 i ara 1 tuşla TC ile yatan para var mı ogrenebilirsjn
tugbadm bambammom canım aradım ne çalıyor ne ses var sonra kapanıyor zaten Google desen iptal olmuş o adres hiç açılmıyor 144 dediler oda olmuyor nasıl öğreneceksem şaşırdım kaldım
Fatmaumut bambammom PTT ödemelerinde bir yazı var PTT alabilirsiniz yazıyor şimdi benim varmı anlamadım ama ücret yazmıyor anlamadım. Kafam karıştı
esmaemir17 bambammom Merhaba ben geçen sene başvuru yaptım geçen sene bir defa aldım şimdi girdim ödenecek tutar bulunamadı diyor.Bu olamayacağı anlamına mı geliyor böyle birşeylle karşılaşan var mı acaba?🤦🏻♀️
Easlan Nur64 bn daha önce aldm şuan kapsam dışı diyor ama ödeme tutarı da yazılmış alacak mıyım almayacak mıyım?
Gamze13 Domino bnde sizin gbi oldum polis getrmşti Bn hç başvuru fln ypmdım bin lira fotoğraf çekmişlerdi
Gamze13 Domino Bn istemiyorum dedm polisiz bizden verdiğimze dair fotoğraf istiyorlar Bi yerde paylaşım yapmıycaz dediler
Mihrimah_20 Miran11 ücreti alsanda hep aynı yazıyor. Onun için gidip en yakın ptt den sorgulatabilirsiniz.eğer daha önce aldıysanız 2 gün içerisinde red cevabı geliyor.yakınlarım aldı ordan biliyorum.
Domino Gamze13 imza aliyorlar zaten foto niye anlamadim zaten yuzum gozukmedi o gun ama utandim baya. 🤦♀️😖 insallah bu sefer kimseye yapmazlaf