Aysegul_27 Miran11 başvurdugun yere bak orda yazıyor sosyal yardımlaşma da yazmıyor sonuçlar aynı sayfa da yazıyor
Blackcloud Domino Tam parayı aldığın esnada mı çekiyorlar canım, insana sorarlar en azından çekebilir miyiz diye bu ne yaa?
Domino Blackcloud evet cnm parayi alinca çektiler. aynen bende sasirdim kamerayi gorunce egdim basimi allahtan. esjme de soylemedim paralarini yuzlerine carpardi🤦♀️
Aysegul_27 Sonuçlanırsa da zaten ya verdiğin hesaba gelir yada ptt bankasına düşer onu da ptt kurum ödemelerinden bakabilirsiniz adınıza gelen parayı
Blackcloud Ultraslan40 Az önceki arkadaşa önceki yardımı üç kişi getirmiş ama resim çekmişler habersiz ne alakaysa.
Ultraslan40 Blackcloud böyle bir şeyi hiç duymadım, asla izin vermeyin ne kadar saçma bir şey. Dudak büzerek poz mu verelim ne istiyorlar 😂😂 ben olsam asla izin vermezdim ve arkasından derhal 155’i arardım.
kumdurder goglede yeniden başvuru yapın diyor ama bence birdaha başvuru oluyor 3 farz için hafta sonlari hereks başvura biliyorul yazıyor
fatmadefne Ertonunannesi Bendede ole yazio. Alamiycaz galiba para. Ben gecen sene almistim ondan mi acaba
tombikdonerkankasiiskender Ertonunannesi bu şekilde yazıyosa paranız yatmış oluyo annem bu şekilde 3. Kere aldı
Ulusbaby Ertonunannesi yorumlarda çok alta inemedim belki bilgilendirmislerdir ancak bu yazı çıktığında paranızı alabiliyorsunuz 😊
Aysegul_27 Ertonunannesi kabul edilmedi diye biliyorum. Onun kapsam dışı bırakmışlar seni hak kazanmadım demek diyebiliyorum
Kubrik5734 Nur64 cnm benim anneme cikmis mesj geldi ikametinize tedlim edilefek diye ama benim annem dogum icin yanima geldi bunu burdakinpostaneden gidip yarin fekebilirmi
Sakinee Kubrik5734 vermiyorlar canım bende evimden ayrı yerdeyim şuan postaneye gittim öğleden sonra mesajda konuta teslim diyorsa evinize giderler size ulaşamayınca geri giderler bir süre sonra postaneye adınıza yatar merak etmeyin o zaman alabilirsiniz dedi adam
Badeay fatmadefne gecen sene aldıysan cıkmıstır kapsam dısımı yazıyor o zaman cıkmıs e devletden sosyal yardıma gir gözükür orda
fatmadefne 1limonatamoms Bende gecen sene almistim ama 2 gün once tekrar basvurdum kapsam dışı yaziyor
bambammom Miran11 Canım şöyle ogreniceksin e devlete arama kısmına PTT yaz üçüncü sırada çıkan PTT kurum ödemelerine tıkla yatan para orda gözükür ama şuan aşırı yoğunluktan açılmıyor direk 4441788 i ara 1 tuşla TC ile yatan para var mı ogrenebilirsjn
tugbadm bambammom canım aradım ne çalıyor ne ses var sonra kapanıyor zaten Google desen iptal olmuş o adres hiç açılmıyor 144 dediler oda olmuyor nasıl öğreneceksem şaşırdım kaldım
Fatmaumut bambammom PTT ödemelerinde bir yazı var PTT alabilirsiniz yazıyor şimdi benim varmı anlamadım ama ücret yazmıyor anlamadım. Kafam karıştı
esmaemir17 bambammom Merhaba ben geçen sene başvuru yaptım geçen sene bir defa aldım şimdi girdim ödenecek tutar bulunamadı diyor.Bu olamayacağı anlamına mı geliyor böyle birşeylle karşılaşan var mı acaba?🤦🏻♀️