sselda Kendi adamlarına veriyorlar hep çoğu da zengin ama gözü aç olanlara, 2 yıl bir vakıf da çalıştım orda da hep yakınlarına burs veriyorlardı içinde bir kaç tane durumu kötüye verirlerdi,
Atlasdemirkol Prens-annesi56 bizede ilk yatı gerçi kayananamlar kapıya geldi hatta şuan kayananm sayfasına girdim faz dışı diyor
MeltemD Atlasdemirkol?????? ya hanımlar arkadaşkmın kaynı bekar o aldı nasıl oluyor anlayamadım mumkunmu bu ???????????!!!! benım anladığım evlı çalışmayan fakır durumu olmayanlara değilmiydi bekar ne alaka o kısmına şaşırdım çokuk cocukmu var elektrk su fatrlrmı var anlamadım sordum nasıl bılmıyorum dedi arkadaşımm
Esra_deniz_erhan Usengeccanee kapsam dışı olduğu zaman parayı alacaksınız anlamına geliyor 2. Defa alacaksanız tekrar başvuru yapmaya bile gerek yok hesaplara yatırıyor yada gidip alabiliyorsunuz bilginiz olsun
Usengeccanee Esra_deniz_erhan aa ben hesap numarası girmedim hiç mesajta gelmedi arayıp sorabilcegimiz Bi yer var mı peki ben ilkini bile almadım oda çıkmış o zaman demi 🙄
Sarelle Prens-annesi56 bende de surec devam ediyor görünüyor aylardir ama gecen yil 8. Ayda yatmis ptt kurum odemelerinde gördüm şuan ve insallah geri iade edilmemistir sizde ordan bakabilirsiniz yattiysa orda görünüyormus
Izosunmommysi Sarelle Süresi yok merak etmeyin banada temmuz 2020 de yatmış 10 ay olmus haberim yok yeni öğrendim bugün gidip aldim gidip alabilirsiniz 😊
Muhammed_Arel02 Denizinannesi52 Biz gecen sene aldık bugun ptt ödemelerine baktım ödeme yoktur yazıyordu
eylulb Denizinannesi52 Geçen sene eve gelmişti ama şuan henüz gelen giden ya da mesaj yok acaba yine eve mi gelir gidip çekmem mi gerekiyor ptt kurum odemeleri kilit giremedim 🤷🏼♀️
Domino Elifdurununannesi görmedim ki cnm basimi egdim hemen zaten habersiz cekip gittiler. 😒 bu sefer oyle seylere izin vermem
Gzdzeynep Domino ya bu fotoğraf çekme işi gerçekten prosedürdür. Şöyleki sahte tutanak doldurup parayı cebe atma ihtimalleri de var. O yüzden çekiliyordur. Bir icra dosyasında da evlere falan kıymet takdiri yapılmaya gidildiğinde mutlaka kapısının önünde memurun göründüğü fotoğraf çekerler gerçekten gidildiğinin kanıtı. Bu da onunla aynı şey gibi geldi bana.
eylulb Denizinannesi52 orda sosyal yardim bilgisi bulunamamıştır yazıyor demekki çıkmamış hayırlısı olsun