Ulusbaby Ertonunannesi yorumlarda çok alta inemedim belki bilgilendirmislerdir ancak bu yazı çıktığında paranızı alabiliyorsunuz 😊
anneyimben_ Blackcloud Bende kapsam dışı yazıyor. Yardım çıkmadı demek oluyor acaba. Sosyal yardıma da giremiyorum yogunluktan..sizde ne yazıyordu pandemi sosyal destek on başvuruda..
Blackcloud anneyimben_ Canım ben başvuru yapmadım, onlar benim adıma başvurmuşlar ama pandemi sayfasında başvuru yoktu geçen sene yaptığım başvurular vardı sadece, sosyal yardım bilgilerinde para yardımını görebiliyordum.
Hb123456 Merakliannemmm kardeşim sana helal olsun paranız cıkarsa cevrenizde düşkün olan insanlara verebilirsiniz iptali olmuyor zaten ne kadar güzel yüreginiz var❤️
Rumos Miran11 bende alamadım üzerime bişey yok eşimde hasta üstüne üstlük ameliyat olucak ama bize verilmedi anlamadım ben bu işi.
Shedy Geçen sene nisanda başvuru yapmıştım hala süreç devam ediyor diyor sizce cikmismidir bana sürekli kontrol ettim hep süreç devam ediyor orada kaldı PTT kurum ödemelerinden bakılacağını şimdi burada okudum
anneyimben_ Ulusbaby Yaaa gerçekten mi.. 😍güle güle harcayın 😍 bende alırım inşallah ya çok ihtiyacım var 🤲sosyal yardıma giremiyorum hata veriyor.. dakika da bir bakıyorum goreemiyuorum 😏 nasibimde varsa Allah’ım inşallah alırım 🤲🤲
Ulusbaby anneyimben_ inşallah alırsınız siz de 🥰 PTT sayfasından göremedim,pandemi destek sayfası denk geldi oraya tıklayınca çıktı…hatta sayfayı aşağıya kaydirinca en çok arananlarda çıkıyor başlık oradan görup tıklayınca çıktı yazı😊
anneyimben_ Ulusbaby bende pandemi destek de gördüm kapsam dışı yazıyor sadece.. başka bişey yazmiyo 🙄nasip diyelim 😍