tugbadm bambammom canım aradım ne çalıyor ne ses var sonra kapanıyor zaten Google desen iptal olmuş o adres hiç açılmıyor 144 dediler oda olmuyor nasıl öğreneceksem şaşırdım kaldım
Yasanixxx Yavuzuannesi2012 ptt üzerinden yapılan kurum ödemeleri n girince hata veriyor sürekli öğrenemedim
Yasanixxx Yavuzuannesi2012 benimde kapsam dışı yaziyor ama açıklamada faz 1 ve faz ikiden yararlanmış kişi var hanenizden diyor eşimde alamadi bende ne alaka anlamadim
leynanin_pembemantosuu 144 aradım yattı çekin diyor ptt ye geldim eve gelicek saçma sapan iş bana eve gelicek diye mesaj gelmediki ⚔️
Merilice Ozlem89 e devletten ptt araması yapın. Ptt ödemelerinde de süreç devam ediyor yazıyorsa bi süre daha bekleyin. . . Teyzemde de süreç devam ediyor yazıyordu başvuru sayfasında. Ödeme sayfasında ise para yatmış görünüyordu.
tugbadm Merilice ben ödeme sayfasına baktım 1 ödeme gözüküyor dedi ama açılmadı sayfa doğum parası değildir dimi çok oldu alalı çünkü yani onun kaydı değildir inş
Zubus Birşey sorabilirmiyim benim esim calisiyor ama bizimde evimiz kira 1 tane de bebeğim var yani bende basvurmam mi lazim sansimi deneyip yoksa basvurmasam mi yani tek maas bizimde 😄
Merilice tugbadm sosyal yardım bilgileri sorgulama sayfasına girmeye çalışın. Orda da yazar ödemeler sanırım
Poyraz0743 Merakliannemmm iptwl etmeyin cikarsa durumu olmayan birine gonderirsinix bnde bebegim icin basvurdum
Poyraz0743 Ya ben icislerine basvuru yapmisim pandemiye degil orsya smdi basvuru yapamiyorum olurmu ki