Mom2372384 Aysub44 sosyal yardım bilgileri ne bakın yatmıştır belki kardeşim 1 sene sonra farketti ordan bakınca yeni aldı daha
1limonatamoms Bende bu yazıyor ""“Hanenizde Pandemi Sosyal Destek Programı Faz 1 veya Faz 2′den yararlanmış kişi veya değerlendirme işlemleri devam etmekte olan Faz 2 başvurusu tespit edildiğinden başvurunuz değerlendirilmeye alınmamıştır”"
Gizem4242 1limonatamoms bendede aynisi yaziyor canim ama esimde bende almadik ben 2.faza basvurmustum yani alamamistim simdi 3.faza basvurcam bakalim ne diycek
Aybars_54 Miran11 Ben ilk pandemi parasıni aldım sonrasında süreç devam ediyor diye yazı cikmisti hala o gözüküyor aldığım yardımlara tıklayınca da o aldığım parada gözükmüyor benim kendi hesabıma yatmıştı ilk param bundan yararlanabilirsiniz acaba
Yavrusununannesiii Humeyra6554 bilmesin en kötü kandırmaca da bu zaten ama komşunuz bi arabası evi olduğunu biliyor degil mi ama yine de o 1000 liraya ihtiyacı var pesss
Ltfy Miran11 banada sabah yattı die mesaj geldi ama gittim hesapta hiçbişey yoktu karambole gidiyoruz sanırım
alpyigit_annesi Lahusaaa ilçenizde ki sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına değerlendirilmek üzere iletilmiştir yazıyor bende de siz aldınız mı kaç gün içersinde belli oluyo
Aybars_54 alpyigit_annesi ben geçen sene paramı aldıktan sonra o yazı düştü ekrana hala daha öyle yazıyor yardım aldığım kısımlara girincede gözükmüyor
yaramaz_bocegim Miran11 benim annem ev hanımı babam emekli. Başvurarak çıkar mı kızlar bilgisi olan var mı
Duce28 yaramaz_bocegim Evde emekli Var alamaz . Red gelir . Çünkü emeklilere 1100 lira ikramiye zaten veriliyor.
Lina1205 Lahusaaa güle güle harcayın canım ama burda kim sigortalı işe çıkmadı üstlerinde de bişey yok.ama çıkmadı