MelinayAsel Bizimde binanin çatısinda kuş var ama bizlerde yok öyle bişey Temiz mi tutmuyorlar acaba kuş bakanlar
MelinayAsel Bizim evde de gümüş böceği var Mutfak banyo koridor ve odalarda çıkıp sadece salonda yok.
Cans96 Yusufcum bahsettiğinizi beyaz nem böcekleri hakikaten gözle görmek çok zor oluyor. Çatlak veya derz aralarında çıkıyor genelde lavanta kokusu gideriyor diye duydum ama tam emin değilim çok fazla varsa evi ilaçlamak en iyisi.
okuyananne222 Yusufcum bilirim. Islak kalıyor ise zemin ya da paspas.. Günlük yahut 2 günde bir temizlenmiyorsa banyo Toz kadar küçük böcekler olur. Silik gibi bir görünümü var, örümcek renginde miniminicik bir şey
Muhammedtrn Yusufcum aay bizim evde hep var taşındığımdan beri görüyorum . Örmck (hiç sevmediğimden öyle yazıyorum) gibi bişey toz gibi. Yatak odam dahil heryerde. İlaçlattım gene gitmedi. Nolcaksa böyle nasıl kurtulacaz bende bilmiyorum 🤦🏻♀️
Aligulcin Nem böceğide olabilir lavabo bsnyo wc deliklerinden gelir tuz ruhu dökerseniz gece yAtarken temizlenir solucanın minik hali gbiyse