Musonn58 TospikOglusum trendyol lcw dan takım almıştım bende ikili sweatshirt biri gelmemişti. Aradım talebi aldılar gönderdiler. Hatta ikili takımı tekrar gönderdiler. Bir sweatshirtten iki tane oldu. Aradım iade istemediler. 😁
balkabagianasi TospikOglusum öyleyse hiç problem etmeyin zaten bakalım ne gibi bir dönüş yapıcaklar umarım eksik parçası bulunabilir 🌸
meryemmirasmombuse TospikOglusum bende sürekli Lcwdan alışveriş yaparım çok da memnunum gerçekten çok severek alıyorum bir defa benimde külotlu çoraplı takım almıştım çorabı koymamıslar müşteri hizmetlerini aradım bildirdim hemen kargoya verdiler geldi sizde öyle yapın
TospikOglusum meryemmirasmombuse ulaştım canm bende çok saol.ilk.defa başıma gelince bide pandemiden mağazalar kapalı olunca insan uzuluyo sonuçta severk aldığım parsini odedigim ürünü eksiksiz istyrm 👍🌺
queenMother TospikOglusum ben ilk defa sipariş verdim sanırım Cumartesi günüydü hala siparişlerim gelmedi sözde bugün gelecek ama bi üründen iki defa girmişim whatsaptan yazmışım cvp verdiler ama anlamadım sonra sabah beni aradılar aydınlattılar ama bilmiyorum whatsaptan yaz istersen bi
TospikOglusum queenMother aaa siparişin bugün gelir benim pazartesi çıkan kargom.dun gelmişti .bu arada ulaştım depodan aranmayı bekliyrm form oluşturdular bakalım ins eksik parçam gönderilir 🙏👍
uykucukoala TospikOglusum yok allahtan değilmiş canım 😅 para iadesi de hemen yapıldı bende başka şeyler sipariş ettim 😂🙈
TospikOglusum uykucukoala oh çok şükür canm insan uzuluyo ya keşke olmasa bu tarz aksilikler ama işte😉
uykucukoala TospikOglusum işte yani bittiyse niye yazmıyorsun sitede ki çok gelişmiş çok alışveriş yapılan bi site daha dikkatli olunması gerekir😬 senin de mi kızın var kızları giydirmek çok zevkli ya gelse de giydirmem diye sabırsızlanıyorum kıyafetler çocuğum kıyafeti olmadığından uzun kollu giyiyor hala 😅
3children1mom TospikOglusum Artik herkes online alışverişe daha fazla yöneldiği için karışıklık olmuştur. Müşteri hizmetlerini bi arayın ya da whatsaptan yazabilirsiniz
TospikOglusum ugur25bocegi ulaştım.canm.benim dönüş bekliyrm bakalım.benimde ilk kez başıma geldi yuklude bir alışveriş yapmıştım umarım eksik parcami gönderirler bir an once
Mom091 Elifim46 fiş olmadan değiştirebilirsiniz. Siparişini gösterdiğinizde kabul ediyorlar. Zaten mail de geliyor mesajda geliyor😊
1yenianne Bana iki kere alarm koymuşlardı direk instagramdan mesaj attım sayfaya aradılar sonra özür için hediye çeki yüklediler hesabıma bence okkalı bir mesaj atın o zaman nasıl dönüş yapıyorlar çünkü ben sert konuştum..
TospikOglusum ugur25bocegi ya konuştuğum bayan şey dedi kaydınızı oluşturdum depoyla görüşücem ellerinde varsa gönderilir yoksa siz eksik ürünü ücretsiz bize gonderrsiniz dedi depodan bununla ilgili bilgi verilecekmis ins onlar gonderr .yani sonuçta ben siparişimi vermişim ozman ürün varmış yani gönderilmeli mağdur olan benim😬😬😬
TospikOglusum Elifim46 hicbisey olmasada elinizde mgazadan değişim oluyo hersekilde ki eğer sitesi inikse zaten faturası orada mevcut aynimzmanda mailde geliyo hersekilde değişim yapar lcw
ugur25bocegi TospikOglusum evet gönderilmeli haklısınız bari hediye çeki bisey verseler özür amaclı sonuçta önden siparis vermissiniz parasiji vermissiniz yani mağdurluğunuzu telafi etmeliler bence