siyah_kalppp AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet cok hafif bi maviliği var ilk kez deneyeceğim için çekindim danışmak istedim o yüzden açıkçası
ahsen76 siyah_kalppp ben verdim kizima hic bir zarari yok normal tavuk yumurtası sadece tavugun cinsinden dolayi rengi farklıymış
ahsen76 ve normal yumurta ile besin degeri aynı hic bir farki yokmuş bize de vitamin degeri cok fazla diye vermislerdi ama oyle değilmiş sadece tavugun cinsi ile alakali imiş
Merverasaye siyah_kalppp Bizimde tavuklarımız var, mavi yumurta beyaZa göre daha içerik olarak daha zengin. Proteini daha yüksek. Dokunabilme ihtimali olabilir, yarısını verin isterseniz
Annis-ogul siyah_kalppp devamını getirmek lazım. Her zaman aldığım yere sorayım varsa alıyım devamlı ya
siyah_kalppp Annis-ogul ben de hiç bilmiyordum ilk kez denedik komşum verdiği için devamli alabilirmiyim bende bilmiyorm pahallı cünkü diğer yumurtalara göre
Annis-ogul siyah_kalppp himm doğrudur cnm bn hic almdim vala bi arkadaş göndermişti. Fiyatını sorayım bi🙈🙈
anne15 siyah_kalppp mavi tavuk yumurtası değil mi ben verdim komsumuz ve eşimin teyzesinin tavukları vardı onlar verdi ama herhalde 11 aylık falandı içeriğini arastırmadım nırmal yumurtadan farkı var mıdır diye.