Fitifiti İthal tavukların yumurtası,ırk gereği rengi maviye çalıyor ve ciddi ticareti var. Bana da eniştem getirmiş oğluma vermem için ama ben yerli,organik yemle beslenen,fıldır fıldır gezen milli tavuklarımızın yumurtalarını tercih ediyorum🙂
Baldantatli Benim gorumcemin tavuklarindan oluyo hic bir farki yok normal yumurtsdab sadece tavugun cinsi farkli verebilirsiniz birsey olmaz
Annis-ogul siyah_kalppp vala bn onun daha faydalı olduğunu duymuştum esimin is arkadaşı getirmisti bize de oyle vermiştim
Annis-ogul siyah_kalppp devamını getirmek lazım. Her zaman aldığım yere sorayım varsa alıyım devamlı ya
siyah_kalppp boncuk- teşekkürler cnm veriyim bende o zamn ilk defa duydum bende endişelendim o yüzden
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi siyah_kalppp Ben biliyorum hafif mavimsi bir rengi var beyaz gibi değil dimi? Normal tavuk yunurtası o cinsinden öyle organik demekki, yedirebilirsiniz. Normal yunurta gibi. :)
siyah_kalppp AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet cok hafif bi maviliği var ilk kez deneyeceğim için çekindim danışmak istedim o yüzden açıkçası