Ece51020 Bebegim 6 aylık ve bugün aşı oldum emziriyorum birde penisilin e alerjim vardı herhangi bir sorun simdilik olmadi umarım olmazda sadece 4 5 saat sonra kolum ağrımaya başladı 🤷 biontech yaptırıp sorun yaşayan var mı? Aşı olan anneler konusalim
Berininannesi07 Ece51020 ben de yaptırdım ilk dozu gece ateşim 39,5 a çıktı kas ve eklem ağrısı hafif boğaz ağrısı ve şiddetli baş ağrısı oldu . Acile gittim parol serum taktılar . Ben bayağı ağır yan etkiler yaşadım . Kolumun ağrısını demiyorum bile
Eymenduygy Ece51020 bugün de bana çıktı aşı, yarın doktorum ile görüşeceğim. Emziriyorum bi sorun olmadı değil mi?
mrvcr Kuzeyufuk neredeyse tüm kamu ve bazı hizmet sektörlerine yaştan bağımsız olarak aşı sırası geldi şu anda. muhtemelen işleri nedeniyle sırası gelen bir çok arkadaş var aramızda.
Ece51020 Berininannesi07 benimde içten yanma gelir gibi bir his oluyor ateşte çıkabiliyor demek bilmiyordum ölceyim o halde korka korka yaptirdim zaten aşıyı umarım iyi olur her sey
Ece51020 Berininannesi07 bebeğiniz de herhangi bir şikayet oldu mu ateş huysuzluk vs gibi sizdeki gibi
Ece51020 Eymenduygy yok sorun olmadi ben çok sordum doktorlara emziriyorum diye hep biontech ol dediler, sadece alerjik olduğum için orada bekle dendi en kotu reaksiyonda kortizon vurulursun vs dediler
Minelin_Annesi mrvcr kamu çalışanlara da çıktığını ilk kez duydum e-nabız’dan kontrol edeceğim hemen inş bana da çıkmıştır🙏🏻
Eymenduygy Ece51020 yaa kimine ağır gelmiş falan korktum bende bakalım yarın doktor ne diyecek 🤷🏼♀️ Kimsem de yok burada ağır geçse bebeğime yardım edecek
Eymenduygy kuzeyveannesii e nabız uygulaması yüklüydü bende şanş bildirim gelmiş bende eseri gördüm 👀 bakmasam bakmazdım yani uzun bir süre sanırım🤷🏼♀️