DorukMuratMoM Evet yarın 1100 liramı çekmeye gidiyorum sabahtan 😍 sizlere çıktı mı 😇 cıktıysa napmayı düşünüyorsunuz?
Beykamom16 DorukMuratMoM geçen sene 5. Ayda başvuru yapmıştım hala bi ses yok onaylandığını nerden gördünüz
CankizimRavzam DorukMuratMoM Canım hayırlı olsun güle güle harca❤️❤️ e devletinde ne yazıyordu yani kapsam dışında falan gibi 💐💐💐
Balkizlarim DorukMuratMoM başvurdum bakalım hayırlısı 🤗🧡 Sana hayırlı olsun ☺️ Düşünmekteyim. Tabiki kızlara harcadım💋
Sinemmmmm DorukMuratMoM nerden baktiniz acaba bi anlatirmisiniz ben 3 une de basvurdum ama sonuclarina bakamiyorum.
DorukMuratMoM Beykamom16 ben 1.Cide aldım ikinciyi hamileyken aldım şimdi oğlumun şansına çıktı onun için birikim yapıyorum bu parayı da ona koyacağım ❤️🥰
sedos23 Beykamom16 bende de öyleydi süreç devam ediyodu diyodu aylarca öyle kaldı aradım telefoından reddedilmiş meğer
TalentedMom Beykamom16 PTT KURUM ÖDEMELERŞ BİLGİLERİ SORGULAMA ELRANINDAN da çıkıyormuş arkadaşlar şuan çok yoğun olduğu için açılmıyor
DorukMuratMoM CankizimRavzam ben direk PTT adıma yapılan kurum ödemelerinden baktım ödemeniz hazırlanıyor 05.05 olarak yani yarın çekmeye hazır ❤️😇 çok teşekkür ederim darısı basınıza 🙏🏻
DorukMuratMoM Balkizlarim darısı başınıza inşallah bende oğlumun şansına başvurdum ona birikim yapıyorum onun içine koyacağım 🙏🏻
Nazlchngr-61 DorukMuratMoM Size de birşey diyemiyorum ama maşallah durumu olmayıp alamayanlarda var ama devletimizin saçma sistemi verdiğine 3 kez vermediğine hiç vermiyor. Birikim yaptığınıza göre durumunuzda var güle güle harcayın
Ogullarinaasikanne DorukMuratMoM nasil yani bebeginize birikim icin mi aldiniz parayı ? Onca insan muhtacken ? Kul hakkı değil mi ?
Serenity1 DorukMuratMoM gerçekten bebeğinize birikim yapmak için mi aldınız o paraları? Gercek ihtiyaç sahiplerinin kul hakkına girmis olmuyor musunuz? Bu şansımı deneyeyim diyip piyangodan çıkan bir para değil hatırlatalım hanımefendi
___1Prensannesi___ DorukMuratMoM canım kiradamisin ve aylık geliriniz nedir bende başvurmak istiyorum birde kaç kisisiniz
Nurellaaaa DorukMuratMoM Birikim mi 🙄🙄 Valla ne iyisiniz ihtiyacı olana çıkmıyor hanımefendi birikim yapıyormuş çıkıyor helal değil söyleyimm. Durumun var demek ki birikim derdindesin 😤😤
Sinemmmmm DorukMuratMoM ben giremiyorum hata veriyor surekli ptt yi arasam da ogrenebilir miyim acaba
Nurrumeyss DorukMuratMoM peki ihtiyacınız varmı yani yanlış anlaşılmasın bnde başvurmayı dusunuyorum 1 bebegım var esım sıgortalı işte biraz bilgilendirirmisiniz
DorukMuratMoM Mom064 ödeme hazırlanıyor yazıyor ayrıyetten PTT müşteri hizmetlerini aradım ordan öğrendim ☺️
Mom064 DorukMuratMoM kurum ödemesinde değilde sosyal yardım kısmında ne yazıyordu? Benim kapsama dısına cıktı yazıyor kurum ödemesine giremiyorum
Zumrakus21 DorukMuratMoM bende başvurmuştum ama 2 fazda çıkmadı eşim asgari ücretle çalışıyor ise yeni girdi 3 cocugum var kredi borçları çöküntüdeyiz bidaha başvuru yapım bakalım insaAllah cikar
DorukMuratMoM Sinemmmmm evet ordan daha net oluyor ama sanırsam şuan çöktü hatlar 🤯 yarım sabah 9:45 de çekmeye gidicem geç kalırsam para kalmayabiliyor pttde 🥲😄
Aybars_54 DorukMuratMoM numarası kaç PTT bin ben ilk yardım paramı en para hesabıma yatmıştı yine ogrenebilirmiyim