Defnesmommy Güzel kullanışlı ve büyük buzdolabı almak istiyorum siz neler kullanıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum 🌼🌼
Epifenomen-gkc Defnesmommy Arçelik kullanıyorum memnunum model olarak denemeyim ama içinde litre olarak yazıyor misal benim buzdolabımıj soğutucu kısmı 330 dondurucu kısmı 120 litre bana yetiyor ama 400 lt olan modeller de var
Defnesmommy Sinemmmmm bu da iyi bir tavsiye oldu teşekkür ederim aklımda olsun almayayım niye memnun değilsiniz peki?
ftsdmrhn Arçelik kullanıyorum bende memnunum. 2 sene oldu. Sebzeleri yesilliklero falan uzun süre bozmadan saklıyor. Benim en küçüğün bı büyüğü, yetiyorda artiyor
Defnesmommy ftsdmrhn aslında en önemli şey yeşillikler sebzelerin hemen bozulmaması çünkü biz kısa sürede bitiremiyoruz öyle olunca ziyan oluyor çürüyor 🤷♀️
Gizem_ar Profilo yeni aldık anneme 600 litreye yakın eni 75 boyu 186 benimde aynı litre hemen hemen siemens ikimiz de memnunuz
Defnesmommy Gizem_ar baya büyük o zaman ben de öyle kullanışlı geniş bir şey arıyorum ama bir türlü karar veremedim
Gizem_ar Defnesmommy tavsiye ederim ikisini de yani profilo da iyi sirmenste bütçeniz varsa başka marka bakmayın derim
Sinemmmmm Defnesmommy ya şoyle servisi gelip ayarladigi halde sebzelerim corbalarim buz tuttu 2. Kez geldiler hem ucret verdim hem yine ayni durumu yasadim en son kendi kafma gore ayarladm