zarifbirhanim Ahsenolgun Kuzu ben 64 kilo falandım doğum göbeğimde duruyor. Ama bana rahat oldu, hem elbisenin kumaşı esnek. 38 bedenseniz size çok daha rahat dur ve sizde daha hoş durur
zarifbirhanim Mayisannesi34 ayak parmaklarımi kapatmıyor kuzu ama ayağıma kadar geliyor. Bileklerimin altında diyeyim hatta
Kubra_2019 zarifbirhanim Bayıldım inan bedenim uysa hemen alırım boy beden tutmuyor özel mo diktirdiniz nerden aldınız
Mayisannesi34 zarifbirhanim canım almak istersem en yakın ne zaman kargoya verirsin bir de şalı da var mı 😊
Kubra_2019 zarifbirhanim instagramsa kullanmıyorum sosyal medya platformu bayağı saçma geliyor çok bağlı yaşıyoruz diye kapattım. 😔
Maviay zarifbirhanim Merhaba, ben de güzin karadağdan siparis vermek istiyorum ama nasil ürünler güzel mi? Kumaşı yada beden olarak net geliyor mu?
Mom88 zarifbirhanim ben çok begendim kızım olsa kesin alırdım😊 kısa olanlar da alıp kestiriverir bi zahmet kısa glemesinden daha iyi 😅
zarifbirhanim Mom88 Sorunda orda zaten kuzu. Bı kısa benmişim herkes uzun, haliyle elbisede bana göre olduğu için kısa 😃😃
zarifbirhanim Kubra_2019 Anladım kuzu. Sayfası var istersen Google üzerinden bakabilirsin sayfa ismini öğrenip yazarım