UmayDuruMom Kızım 6 ay 19 günlük ve asla üstünü örtmeme izin vermiyor ne yaparsam yapayım açıyor hemen ev 22 derece ne yapabilirim nasıl giydireyim (tulum hariç)
mnnakanne UmayDuruMom iyice dalana kadar benim oglumda örttürmüyo yaa🤷♀️Üşir diye tedirgin oluyorum ama örttürmüyo malesef
Miniklord UmayDuruMom bizim ki en aynı. Bende tulum giydirmiyorum . Alt üst birde zıbın o iyice daldıktan sonra üzerini örtüyorum ama gece açıyor . Oyüzden bende çarşafının üzerine tümör yumoş sıcak tutacak bir battaniye serdim . En azından alt tarafı sıcak olsun diye
Yahmir UmayDuruMom evim 20-25 derece arası oğlumu kısa kollu yatırıyorum asla üşümüyor kalorifer gibi adeta 🤣
Zeynepkopruduz35 Benim oğlan 14 aylık gece 10 kez kalkıp üstünü orterim her ihtimale karşı penye kazak ve uzun pijama giydiriyorum
UmayDuruMom Zeynepkopruduz35 sesini duymuyorum ki ağlamıyor gün içinde çok yorulduğum için bende yorgun oluyorum
Zeynepkopruduz35 UmayDuruMom vallahi benimki 11 de yatıyor sabaha kadar hiç uyanmaz ama ben üstünü hep açtığını bildiğim için ister istemez kendimi uyanık buluyorum🙃🙃