Deletedmom78654 3children1mom evet üzerinde miray 6 yazıyor dün beraber kendileri yapmışlar öğretmeniyle . Benimde çok hoşuma gitti. Anne kraliçe oldum diyor , dedim sen prensessin kraliçe benim 🤣🤣
Sadebiri Deletedmom78654 Maşallah ne güzel bir ailesiniz😍Rabbim yuvanızda huzuru mutluluğu daim eylesin 🤲 siz ve kızınızın doğum gününü kutlarım 🤗
Duce28 Deletedmom78654 Ailenizle birlikte musmutlu , sağlıklı ve huzurlu nice yaşlarınız olsun inşaAllah 🤲🌹
Biscolataerkegim Deletedmom78654 Çok güzel bir tablo🤩 Nice sağlıklı,huzurlu yaşlarınız olsun birlikte. İyi ki doğmuşsunuz 🧿🙏🏻🥰
sonsuzmutlulukkk Deletedmom78654 İyiki doğdunuz canım nice mutlu senelere inşallah 😍 dün de benim doğum günümdu 7mayisda kızımın doğum günü 😅ben 31 oldum kızım 1 olcak😜
Deletedmom78654 sonsuzmutlulukkk oyu size de maşallah ne kadar çok boğa Var böyle 😊 iyi ki doğduğunuz ikinİ de 🥰🥰
Eylusunannesiii Deletedmom78654 masallaahh 😍 rabbim mutlulugunuzu hic bozmasinn dogum gununuz kutlu olsun seninde prensesinde ❤️
beyazgelincik Deletedmom78654 doğum gününüz kutlu olsun ikinizinde💕ay yalniz aynada takılı kaldım benim kocam aynayı ruj yapsa delirirdim🤣🤣
Deletedmom78654 beyazgelincik teşekkür ederiz 🥰 ne var ki ıslak mendille silince gemin çıkıyor ruj değil bu kalemle yazmış parmağımı deydirdiğimde bile geçiyordu 😊