Deletedmom78654 Dün büyük prensesimin doğum gündü bugün de benim 😊 O, 6 yaşına girdi ben ,29 🙈🙈 daha dün gibi onu kucağıma aldığım an . Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten darısı başınıza arkadaşlar 😊🥰 bunlar da kocadan bana sürpriz😊😊🥰
Solocannn Deletedmom78654 ya maşallah ne güzel bir ailesiniz Rabbim bozmasın iyiki doğdunuz ailenizle daha güzel yaşlarınız olsun😇🦋
Deletedmom78654 Solocannn amin inşallah çok teşekkürler , Rabbim arttırsın azaltmasın inşallah diyelim 😊🥰
Med Doğum günleriniz kutlu olsun 😀 dünde benm doğum günümdü çilek fidesi getirmiş eşim aynı şekilde 🤣
Deletedmom78654 Med AA öyle mi senin d edıpum günün kutluyorsun canım kızımla aynı gün doğmuşsun 😊 Allah Allah böyle tesadüfte 🤣 neler oluyor bu kocalara 😊
Deletedmom78654 YavruKurdum teşekkürler canım 🥰🥰 dün baş ağrım tuttu bu resimleri çekip hemen yattım iftarda da sadece su ve ilaç içip geri yattım bir kaç saat sonra kalkabildim . Çok kötü bir gündü gerçekten çocuğuma doğru düzgün bişey yapamadım
Zelisblt Deletedmom78654 çok güzel bi ortam olmuş, Rabbim mutluğunuzu daim etsin, yeni yaşlarınızın size tüm güzellikleri getirmesi dileğiyle 😍😍😍
Deletedmom78654 Zelisblt teşekkür ederim canım güzle dileklerin için amin inşallah 🥰 inanılmaz baş ağrım vardı aslında çok kötüydüm 🙈
Zelisblt Deletedmom78654 çok geçmiş olsun canım olur öyle özel günlerin hazin sonu 🙄. Bnmde ne zMn özel bi günüm olsa o gün hasta olurum..
3children1mom Deletedmom78654 Yaa harika bir ailesiniz, Yaşınız kutlu olsun kızınıza yaptığınız taç cok güzel olmuş 🥰🌸❤🎉🎊🎈🥳
Deletedmom78654 Zelisblt evet ya bir yandan kalkim diyorum ama yok kafamda şimşekler çakıyordu resmen . Neyseki geçti Şükür. Ama ben doğum günüme baş ağrısıyla girmiş oldum 🙈☺️
Deletedmom78654 3children1mom evet üzerinde miray 6 yazıyor dün beraber kendileri yapmışlar öğretmeniyle . Benimde çok hoşuma gitti. Anne kraliçe oldum diyor , dedim sen prensessin kraliçe benim 🤣🤣