Ygz ZeynepinAnnesiiiii 11 kullanıyorum çok memnunum. Ben beyaz aldım kardeşim yeşil iki rengide beğeniyorum. Siyahta da aklım kalmadı değil ama eşim beğenmemiş😅 size tavsiyem eski kutulu alın şarj aleti çıkanlardan artık şarj aleti vs olmuyor çünkü
Handeakglyvz ZeynepinAnnesiiiii iPhone 11 mor renk kullanıyorum rengi çok güzel 💜 kamerası özellikleri çok iyi, şarjı da iyi bana göre, memnunum 🌸 yılbaşında almıştık baya pahalıydı şimdi baya bir düşmüş fiyatı
fatimaozel ZeynepinAnnesiiiii ıphone kullananlar bilir bu gerçekten bağımlılık, ben 10 senedir ıphone kullanıcısıyım şu an beyaz x kullanıyorum. bu da gayet hoş duruyor. eşim 11 plusa elime büyük deyip o da x e geçti şimdi tavsiye ediyorum 🌸
Ygz ZeynepinAnnesiiiii hayır gecenlerde arçelik sitesinde aynıydı fiyatları. Burdan briyle konusurken bakmıştım yine
Kereminannesiii ZeynepinAnnesiiiii daha önce 5s kullanmıştım 4 sene kullandım tık demedi telefon hala sağlam çalışıyor:) 1 senedir de 11 kullanıyorum gayet memnunum şarj konusunda da gayet iyi fotoğraf çekimi de güzel
Halee_bilgee48 ZeynepinAnnesiiiii ben ıphone 11 pro kullanıyorum. Kullanışlı bi telefon hem boyutu da güzel. Kamerası da güzel memnunum.
Mervee88 ZeynepinAnnesiiiii ilk çıktığında iPhone 7 almıştım hala kullanıyorum 4,5 yıldır tık bile demedi🥰 kamerası da hala çok net.. işlemci de hiç bir sıkıntı yok sadece şarj biraz zayıfladı ama serviste 400 lira gibi bi ücrete yeniliyorlarmış🥰 tek tavsiyem yüksek hafızalı almanız çünkü sonradan eklenmediği için sıkıntı olabilir benimki 128gb mesela ve işimi görüyor😬 ama model yükseldikçe fotoğraf kalitesi artıyor ve telefonda daha fazla yer kaplıyor 😬 zaten o yüzden artık daha yüksek hafızalı üretiyorlar ☺️
Liyosunannesi ZeynepinAnnesiiiii yanlıs hatırlamıyorsam 200 tl civarı bişey ödedik şarj aleti için, biz teknosadan almıştık peşin, diğer yerlerde fiyat nedir bilmiyorum ama internetten araştırabilirsiniz almadan önce
nurelem Ben seni anlamıyorum canım daha düne kadar zor durumda olduğunu söylüyordun, eşin işi bıraktı felan diyordun ve bu konuda senin adına üzülmüştüm ama şimdi iPhone 11 almaktan bahsediyorsun demek ki zor durumda değilsin.
ZeynepinAnnesiiiii nurelem babam is kaza si geçirmişti suan belden aşağısı felc tekerlekli sandalye de davalikti 5 yıldır. Suan cok şükür kazandi 🤭 ve içinde kalmıştı bna hic birsey alamamak bnde telefonumu sattim kirami odedim suan 2. El kullaniyorum babamda sevindirmek için anneler günü hediyesi telefon almak istedi 😔 o kdr mahcup oldumki 😔😔😔😔😔 anlatabildim mii
ZeynepinAnnesiiiii nurelem iş de şükür iskurla girdi biyere asgarî ucretle borcu dondermeye calisiyoz 😔 hala kirami brnim babam mama ve bezi kayinbabam verio😔
nurelem ZeynepinAnnesiiiii baban adına gerçekten çok sevindim kazanmış olmasına, canım söylediğini yanlış anlama gerçekten üzülmüştüm senin adına o yüzden dedim , Rabbim gönlünden gecenin en güzelini nasip etsin ❤❤ Babana da şifalar nasip etsin inşaallah 🌺🌺 Mama ile çocuk büyütmek gerçekten maddi olarak zorlayıcı inşaallah hiç bir zaman dara düşmezsiniz canım😘
ZeynepinAnnesiiiii nurelem o zor zamlarimdan dolayi cok agladim zorluk cektik ac kaldim sıkıntıdan sutum kesildi en buyk hayalimdi emzirmek ama nasip olmadi 😏 allah razı olsun amin canim dualarina bolllllca aminnnnn