Ozge-2012 Domino hayırlısı olsun bence bize o basvurular oldugu için yatmadı benim telefonum yok sosyal yardımlaşma arasana bilgi al
Ozge-2012 Domino ben aradım canım komşudan geçen sene ben başvuru yapmadan benim adıma yattı faz2 dekiler ve üsttekiler başvuru yapıp aldığı için Onlara yatacakmış yani bize bir şey yok Eğer sende başvuru yapmadan aldıysan Eğer
Domino Ozge-2012 Bende sosyal politikalari aradim ilcenizin kaymakamligini arayacaksiniz sosyal yardima bağlanıp sorun dedi 😒 kayamaakamlik da aylardir cbb bermiyor lanet olasi telefonuna
Domino Ozge-2012 Gecen sene aldim cnm faz 1i nisan ayında. geçti daha grlmez belli ki boşver ne diyim yaa 😒
Domino Ozge-2012 bende 1,00 TL yazıyor. patates soğan vermislerse o galiba. bir de eltim aramis sosyal yardimi ayin 12sine kadar herkese yatacak 1 kez alanlara demişler bekleyelim☺
Ozge-2012 Domino bende hicbirsey yazmiyir valla bizim ki de öyle dedi faz 2 den alanlar dedi alck dedi
Domino Ozge-2012 ben faz 1i aldım cnm. aliriz inşallah 12 sine kadar vaktimiz var. bende 1 Tl yazıyor
Ozge-2012 Domino Ben de her yerinde çizgi var Tire küçük çizgi neden öyle oldu anlamadım başvuru yapmadan mı aldın canım
Domino Ozge-2012 evet o da belediyenin verdigi patates sogan içinmiş. bende 1 tl yaninda da teslim edilebilir diyor. senin sisteme de yarin düşer. 🙂 onemli bisey değil yani