Domino Ozge-2012 pandemi yaz pandemi sosyal destek basvurus yaziyor oraya gir bak. bir de ptt kurum odemeleri yaz oraya da bak bi bana yaz
Kbrasahiinn06 Domino evet yarın başlıyormus ödemeler çıkmış demekmiş teşekkür ederim ptt kurum ödemeleri yazınca çıktı
Domino Kbrasahiinn06 aynen. hayırlı olsun insallah bana da çıkar ya cok iyi olur kiramızı oderiz yada faturalari
Kbrasahiinn06 Domino İnşallah çıkar size de ve ihtiyacı olan herkese Millete 3 kez yatmış tam gerçekten ihtiyacı olanlar ya 1 kez alıyor ya hiç alamıyor malesef
Sakinee Domino ya benimde kapsam dışına çıktı yazıyor ama PTT kurum ödemelerine giremiyorum saatlerdir yoğunluktan yatacak mı yani yarın ?
Domino Kbrasahiinn06 aynen. kendim sahit oldum adamin milyarlari var arabasi evi var arsasi var gidio basvuruyor utanmadan da aliyo esim de issiz kaldı allahim yardimcimiz olsun yaa
Domino Ozge-2012 gida yardımı aldin mi 500 tl veriyorlardı vakıflar o da ayri bi yardımmış komşum almıştı. yada erzak falan geldi mi yakin zaman da ?
Kbrasahiinn06 Domino bizimde öyle gerçekten kiramızı zor ödüyoruz bir de iki çocukla hayret ettim yattığına bile o kadar bekledim ki
Ozge-2012 Domino aldım canım gecen pandemi de ben başvuru yapmasan aldım ama bende başka hic birsey yok bana yatmayacak herbalde
Ozge-2012 Domino bende gida başvuru var cnm komşunuz e zaman 500 tl aldi sosyal yardim da gida başvuru var başka birsey çıkmıyor ama sydv ye kayıtliyim ödenecek kayit yok diyor
Domino Ozge-2012 2 hafta oldu alalı sosyal yardim vakfı vermiş. banka hesabına yatmış. o da sosyal yardim bilgileri sorgulamadan baktığında tesadufen görmüş. sen arama yerine ptt kurum ödemeleri yazınca gıda yardımı mi yaziyor sadece ?
Kymkkymk Ozge-2012 cnm bu 500 lira bayram harçlığı için demişlerdi gıda için mi yatırmışlar birde nerden başvuru yapılıyor 500 lira yardm için
Domino Kbrasahiinn06 Allah bir kapıyı kapatır digeri2ni acar hamd olsun😊 insallah bize de yatar. zor vallahi rabbim def etsin bu virusu basimizdan insallah😑
Ozge-2012 Domino ptt yazınca ödenecek kayit yok diyor sosyal yardim yazınca gida yazıyor gecen pandemi dönemi başvuru yapmadan aldım şimdi bana yatmayacak herhalde 😔😔
Kubrik5734 Domino ya ben kasim ayinds basvurdum pandemi destek basvurusu hafta sonlari bsktigimds surec devsm ediyor diyir hafta ici bsktigimda sosyal yardim destek kisminda sosyal yardim bilgisi bulunamsmistir diyor neden boyle
Domino Kubrik5734 süreç devam ediyor diyorsa yatmis demekmis bi cok kisi almis öyle ptt yi ara sor. bir de e devletine ptt kurum ödemeleri yaz bi bak ne yazıyor
Domino Ozge-2012 sadece 1 kez alanlar alabiliyormus merak etme aliriz ınsallah ☺ bir de dogum tarihin kaç? mesela 1997 ise ayin 7sinde yatiyor diyorlardı burdaki arkadaslardan birileri
Elifhakan12 Domino benim kasımda beri öyle yazıyorum sürekli bakıyorum hatta aradım para yok diyorlar
Ozge-2012 Domino 1991 cnm insaAllh ama bend e hic kapsamdaki falan yazmadi ya sizin gibi birde bids başvurusu var diye bana yatimayacaklsr mi acaba