Domino Ozge-2012 Allah büyüktür yatar insallah bize de umudunu kaybetme 🙂 yatarsa ilac gibi gelecek ınsallah 🙂
Sakinee Domino ya benimde kapsam dışına çıktı yazıyor ama PTT kurum ödemelerine giremiyorum saatlerdir yoğunluktan yatacak mı yani yarın ?
Sibelkarakayaa @Domino bir şey sorabilir miyim bu süreç devam ediyor yazıyor ne kadar süre de açıklanır ki acaba
Domino Sibelkarakayaa süreç devam ediyor yazanalrin bir çoğu almis burda okuduguma gore. ptt kurum odemelerinddn bakabilirsin e devletten ama cok yogun ben giremiyorum.🙈
Sakinee Domino benim daha önceden pandemi desteği için başvurduğumda verdiğim numaramı kullanmıyorum ama artık mesaj falanda yok o yüzden gelen bana ama e devlete tanımlı banka hesabım var orayamı yatacak acaba
Sakinee Domino şükürler olsun evet sayfayı yeniledim 1100tl ödemeniz hazırdır yazıyor allah ihtiyacı olan herkese nasip etsin
Domino Sakinee kapsam dışına çıktı diyorsa yatar. kapsam dışı diyorsa yatmaz. ikisi farkli seyler. ptt kurum odemelerine bakın bi. yada ptt yi arayin yada gidip ptt den sorun
Sakinee Domino inşallah canım çok şükür valla bezdi faturaydı derken kalanına ekleyip kiraya gidecek geldiği gibi ama olsun ihtiyacı olan herkese nasip olur inşallah
Domino Sibelkarakayaa ay oardon yablis oldu ustteki bayanla karistirdim 😅😅 altta yanitla yaziyor ya oraya basip yazarsan daha rahat olur 🙈 baya yogun evet giremesim bende. ptt yi arasana
Kymkkymk Ozge-2012 cnm bu 500 lira bayram harçlığı için demişlerdi gıda için mi yatırmışlar birde nerden başvuru yapılıyor 500 lira yardm için
Domino Kymkkymk oturdugun ilceninn sosyal yardimlasma ve dayanisma vakifinu ara koli yada 500 tl veriyorlar
Ozge-2012 Kymkkymk valla bilgim yok direk kedi kendine başvuru olmus cnm bana o yüzden mi pandemi vermediler acaba
Kymkkymk Sakinee üstte arkadaşlar yazmış cnm 1100 lirayı sorduklarını biliyorum bi arkadaş 500 lira gıda için yattığını söyledi onu öğrenmek istedim
Domino Sakinee olsun şükür buna da cnm cok iyi oldu ama ihtiyaclarini en azindan 1 ay rahat karşılarsın ❣🙂