Domino Ozge-2012 yarin parayi almaya ptt ye gidecekler 😁 biz de tık yok😁 evdeki yedekleri satiyorum artik😅
Ozge-2012 Domino ya bize eden böyle oldu canım beni, yenemjn evine 3 maas araba motorları var ona çıktı ibze yok
Domino Ozge-2012 Boyle ac gozlu insanlar yuzunden cikmiyor. evin araban maasin var daha ne aliyorsun ki 😤 ne diyim yaaa. onlar gibiler oldugu icin bize yok. Bakalim olmazsa cimere yaz sen sikayet ve durumunu anlat
Domino Ozge-2012 Allah büyüktür yatar insallah bize de umudunu kaybetme 🙂 yatarsa ilac gibi gelecek ınsallah 🙂
Sakinee Domino ya benimde kapsam dışına çıktı yazıyor ama PTT kurum ödemelerine giremiyorum saatlerdir yoğunluktan yatacak mı yani yarın ?
Sibelkarakayaa @Domino bir şey sorabilir miyim bu süreç devam ediyor yazıyor ne kadar süre de açıklanır ki acaba
Domino Sibelkarakayaa süreç devam ediyor yazanalrin bir çoğu almis burda okuduguma gore. ptt kurum odemelerinddn bakabilirsin e devletten ama cok yogun ben giremiyorum.🙈
Sakinee Domino benim daha önceden pandemi desteği için başvurduğumda verdiğim numaramı kullanmıyorum ama artık mesaj falanda yok o yüzden gelen bana ama e devlete tanımlı banka hesabım var orayamı yatacak acaba