Balkupu Ozlemasya 3 aylık bebekler gece uykuları 10 saat kadar uyurlar onu tamamlıyor biraz akşam yatma saatini ileri alarak belki düzeltebilirsiniz
EsraKerimm Ozlemasya akşam çok erken yatırmıyor musunuz? Nasıl alışırsa öyle gider geç uyutursanız erken kalkar yine yavaş yavaş biraz geç hyutun.gerçeği suan daha çok erken düzensizdir uykusu
Mirosunannesi QueenBeee 2 aylık alışamadım sanki bebeğime bakamıcam gibi hissediyorum iştahsız ve mutsuzum
QueenBeee Mirosunannesi benimki de 3 ay 22 günlük. Bende öyle hissediyordum ilk zamanlar ama sonra alışıyorsun o huysuzluğuna gerçi hala huysuz oluyorlar da. Bizim stresimiz bebeklere de geçiyor kuzum
egeninanns Ozlemasya bence uyku rutininiz biraz sıkıntılı . Ondan zorlanıyorsunuz . 1,5 saat arayla gündüz uykusu verip gece uykusunu biraz ileri çekmek sizi rahatlatabilir ☘️
Mirosunannesi Ozlemasya ne zaman geçiyor lütfen söyleyin içimden hep ağlamak geliyor sütüm kesilcek diye korkuyorum
Ozlemasya Mirosunannesi bebek 2 15 günlükler rahatladı benimki moralimizi yüksek tuttum dedim git gide büyüyor düzeliyor üzmeyin kendinizi inşallah düzelecek büyüyecektir gündüz uykularida düzene girse rahatlicam
Bebegimm1 Ozlemasya ben hep 11 12 de yatiriyorum oglen kalkiyor biz gece 12 den once yatmiyoruz gunduzde 2 saatte 1 uyuyor aksam erkenn yattigi icin o saatte kalkiyor bebeginiz 9 10 da gece uykusuna yatirin sabah 8 9 kalkar