@Fsule Arkadaşlar bugün bir post okudum . Sanırsam pramatüre annesi bir bayandı kendisini ilk defa forumda gördüm iyikide girdim yazısına . Bu kilo takıntıları hakkında pramatüre annelerini düşünmediklerini söylüyor . Evet arkadaşlar bende pramatüre annesiyim ve bunu hep gururla söylüyorum ❤️ İyi Çınar’ın annesiyim Çınar 34 +6 dünyaya 38 cm 1490 gram geldi . Gebelik zehirlenmedi yüksek tansiyon sebebiyle karnımda kilo alımı durdu ve zayıflamaya başladı . Sadece 1 ay 10 gün sütüm yetti ona . Şuan mama kullanıyorum bebeğim 4 kilo ve 50 cm ve 2 ay 19 günlük .
Pramatüre annesi olmak hep ayrıcalıktır biz onları o halde küvezde gördüğümüzde çok seviniriz kimisi zayıf desede kimisi küçük desede bize mucize gelirler çünkü biz yoğun bakıma girdiğimizde 500 gram bebekler 20 cm bebekler görüyoruz ❤️❤️ Pramatüre düşük kilo değildir . Pramatüre her erken doğan bebeğe denmez her düşük kiloya denmez pramatüre bebek hep ilgi bekler hep güven bekler ❤️ Bir pramatüre annesi çok iyi anlar beni ❤️ O yüzden lütfen konuşmalarımıza davranışlarımıza dikkat edelim ❤️