Canangun Rmys11 walla canım ben depend derim o çok iyi dikiş falanda olursa baya rahat ediosun onunla. Birde diğer bez falan dikişe değince acıtıyor. Bn direkt depend kullandım. Hasta bezi degip acittigi için. Bir yere giderken de daha güvenli oluyor.
Minikuzu Rmys11 ben ilk 3 gün hasta bezi kullandım zaten hastane verdi o yüzden gerek duymadım sonrası bebek bezi kullandım Migrosun minies hem ucuz hem güzel
basaktpe12 Rmys11 ilk doğumumda çevremdeki herkes uzun gece pedi al yeter dedi ama sürekli değiştirmekten bıktım hışır hışır birde dikişe değiyor pişman oldum bir sürü paket alınca kullandım ama şuan yeniden hamileyim kesinlikle depend alıcam rahatlık açısından
ulkercikolataligofret Benim ilk doğumumda aşırı kanamam oldu dependden başkası kurtarmazmış fakat ikinci de o kadar kanamam olmadı. Fakat yine de aman aktı mı arkama geçti mi sorunu yaşamamak için çok kullanışlı. 3. Olsa yine kanama farketmeksizin hastane çantama koyarım. Bence bu yönden gerekli.
Renk Ben almıstım 1 paket. Dogumdan hemen sonra hasta bezi taktılar. Sonrasında ped taktım ben normal. Dependin hasta bezinden farkı yok bence. Hasta psikolojisinden cıkmak istemiştim bir an önce o yüzden takmadım.
0znur Çok kullanışlı bence, sezeryan sonrası o koca hasta bezi ile hic ugrasamazdim. 1 paket depend yetti ve büyük rahatlık.
Ebruulii Sezeryan için çok iyi ilk çocuğum sezeryandi depend kullandım, ikincim normal doğumdu hastanede hasta bezi taktılar hastanede 3 4 kere değiştirdiler hasta bezini eve gelince normal ped kullandım
Seralp1 Ebruulii ya maşallah sezaryenden sonra nasıl normal doğum oldu zormuydu 🙈 bide arasında ne kadar zaman geçti
Slmnese En az 2 paket kullandım. Hasta bezi de kullandım hangisi derseniz depend derim. Hasta bezi çok kalın dolunca çok rahatsız eden bir bez. Depend varla yok arası. Çocuk bezi de ne bilim onu alacağıma bu kadar memnuniyet varken depend alırım 🤷🏻♀️
Reyhanm Rmys11 açıkçası bana da hasta bezini önerdiler ama depend aldım ve iyi ki de almışım yani kilot gibi olduğundan hem çok rahat ediyorsun hemde canını acıtmıyor 1 paket yetti yani şahşi görüşüm depend 👍🏼
Wanderlust Rmys11 cantama koydugum en gerekli sey oldu gercekten hayat kurtarici mutlaka hstane cantanizda olmali👌🏻