annekuzusuuuu Naremsi bendede öyle yazıyor anlamış değilim ama tarih olarak 30 nisan 2021 diyor yani sanki otamatik başvuru yapılmış çünkü daha önce süreç devam ediyor yazıyordu bende
[silindi] Naremsi E devlet üzerinden sosyal yardım bilgilerinden sorgulama yaptığınızda kapsam dışı yazıyorsa paranız onaylandı demekmiş. Daha önceki alanlar bu şekilde almış. Reddedildi yada feshedildi yazarsa onaylanmamış demek.
Mom084 Naremsi anam geçen sene Nisan’da basvurmusum hala süreç devam ediyor diyor ne süreciyse evi arabası olan herkes aldı bize gelince bişey yok
Muslimmm Mom012 yok canım bende de yazıyordu kapsam dışı ama ben aldim . Ne kadar para oldugu yaziyormuydu
[silindi] annekuzusuuuu Bende başvuru yapmadım ama 30.04.2021 tarihinde başvuru yapmışım gibi görünüyor. Çözemedim.😶
Hsrtgndz annekuzusuuuu Aynı tarih bendede yazıyor kuzum bende başvuru yapmadığım halde daha önce bı kez almistkm
Miyonunannesi Asdcgh canım para yatms olabılır ptt ye gidip sor orada hep surec devam ediyor yazıyor e devlette yardım yazarak arama yap sosyal yardım olan kısma tıkla orayıda kontrol et
YigitAlpsMom Asdcgh 2 3 defa nasıl başvuruyorsunuz ben bikez başvurdum süreç devam ediyor yazıyor birdaha başvuru yapılmıyor
birkediannesi Asdcgh merhaba birtane süreç devam ediyor olunca 2. Kez başvuru yapamıyorsunuz nasıl 2.3 kez başvurdunuz benim 1 tane geçen seneden beri süreç devam ediyor diyor tekrar bu sene içim başvuru yapamıyorum çok üzüldüm ya yaptıysan link atar mısın
Miyonunannesi [silindi] canım basvurular muhtemelen o tarıhte degerlendırılıp onaylandı o yuzden o tarıh yazıyo herkeste ben misal gecen sene martta basvurmustum
PolenLina Kapsam dışı olunca bence çıkmamış çünkü sosyal yardımlaşmanın kendi sayfasından baktım reddedildi yazıyor
Ayazege06 Miyonunannesi Bende baktım şimdi kapsam dışına çıktı yazıyor ödemede - işareti var yani yatmış demek mi oluyor
Miyonunannesi Humeyra6554 taa pandeminin basında işten cıkmıstı basvurmustuk o zaman yatmıs ama biz hiç ptt ye gidip sormamıstık meger yatmıs
Miyonunannesi Mom084 canım öyle yazıpta para ceken o kadar cok oldukı bız dahıl e devlete yardım yaz arat sosyal yardım yazana tıkla orada bellı oluyo ayrıca birde ptt ye git kendı ve esının adına sor
Birkucakmutluluk Mom084 süreç devam ediyor yazdığı halde yatmış olabiliyor. PTT den bi sorun isterseniz hesapta para var mı diye.
Prens0205 Mom084 kız ara pttyi yatmıştır belki benim kuzenimin de öyle yazıyordu benimde ikimize de yatmış
tugbadm Miyonunannesi canım bende geçen sene başvurmuşum hala süreç devam ediyor diyor birde ben iban yazdım yatsa ibana yatar diye düşündüm PTT ye yatmaz sanırım