PrincessDuru RiverandSun benm bebeğimde 48 günlük daha bizde yaşadık gaz sorumu şu an sab simplex kullanıyoruz ama doktorunuza danışın yine de
Aselim_ RiverandSun biogai ve sab simplex kullandım. Bu süreçte masaj ile rahatlatmak gazını çıkarmaya çalışmak önemli. Allah yardımcınız olsun 🙏
Ogullarinaasikanne RiverandSun canim karnina sicak havlu. Zeytinyagi ile incelttiginiz aci elma yağı ile ayak altlarina masaj. Her gece ılık duş. Biogaia ve nurse Harveys colex surup bunlar benim deneyip memnun kaldiklarim. Ama en onemli ilaci zaman. Zamaa azalacak
atopiklininannesi RiverandSun ben toz veriyordum evde o olduğu için ikisini de verebilirsin fark etmez, yalnız toz vereceğin zaman tülbentle ya da herhangi bir şeyle süz ki tozunu içmesin bebek
Aydanyirtici cilek34 dr bize gunde uc kere 2 mm şeklinde verdi zamanla azaltiliyor iki kere bir kere düşüyor. İçinden şırınga da çıkıyor ben 2 mm çekip kasikla verdim direk şırınga ile boğazına kaçıyor cunku
cilek34 Benim oğlum 2 aylık gece problemimiz yok ama gündüz sürekli ağlıyor hep huzursuz doktor onu yazmış ama eczanelerde yok 2 çeşiti varmış gece ve original diye bize belirtmediği için bizde original olanını internetten sipariş ettik umarım sıkıntı olmaz