RiverandSun Bebeğim 15 günlük oldu. Son 2 gündür çok gazlı. Gazlandıkça emmek istiyor emdikçe gazlanıyor. Kullandığınız ve faydasını gördüğünüz bir gaz damlası var mı acaba
Gokturk3518_ RiverandSun ben rezene çayı içiyorum içine biraz da kimyon hem süt yapıyor hem gaz gideriyor tavsiye ederim
Yusufali06 RiverandSun gaz damlası bilmiyorum da. Rezene çayını tavsiye ederim. Birde sıcak suyun içine koyun küvette biraz kalsın snra karnına ve sırtına zeytinyağıyla masaj yapın rahatlatıyor. Hatta Bi çay kaşığı kadar ağzına verebilirsiniz doktorum önermişti bana da.
-22-BID RiverandSun Kesinlikle sabır , doktorum bize zinco vermişti şimdi 4 aylık olduk. Bu damlalar aileyi rahatlatmak İçin yoksa maalesef ki en önemli şey bebeğin bağırsaklarının gelişimi demişti. Şimdi çok şükür hiç kalmadı. 3 aylık olunca hepsi bitiyor sabır 🙈
brcnnn RiverandSun ben kendim tane kimyon çayı ve rezene çayı içiyordum bebeğimede başta metsil kullandım ama içeriği kimyasal olduğu için bıraktım zinco kullandım düzenli olarak iyi geldi gazına ayrıca çok ağladığı durumlarda günde 1 çay kaşığı kimyon çayıda verdim. Birde size tavsiyem emzirdikten sonra ana kucağına yatırın benim kızım onda çok güzel yapıyordu gazını biraz tuvalet pozisyonu gibi oluyor diye sanırım
MihrimahRabia Denemeğim piyasada cok az damla kalmıştır zamanında. Vakti gelmeden geçmiyor asla. En fazla az biraz hafifletiyor o kadar.. sabır sabır sabır :/
RiverandSun Gokturk3518_ bende içiyorum tane kimyon rezene ve ısırgan çayı. Ama bazen bi tutuyor helak oluyor yavrum
MihrimahRabia RiverandSun inşallah öyledir canım genel itibariyle 3 ayda bitiyor deniyor bizzimki 5 buçuk aylık iken son buldu
Yusufali06 RiverandSun bebeğe mi verdiniz? Ben rezeneyi size tavsiye etmiştim. Hem gaz için iyi oluyor hemde süt yapıyor.
atopiklininannesi RiverandSun ben de kimyon çayı yapıp veriyordum çok gazlı olduğu için doktorum günde 5-6 çay kaşığı verebilirsin demişti
ruzzzzzz RiverandSun 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı anason 1 çay kaşığı kekik 4-5 tane kimyon 1.5 su bardağı kaynarsu demle hergün iç bebeğinin gazı kalmaz
RiverandSun Yusufali06 ben içiyorum rezene her gün. ısırgan rezene ve kimyon tohumu demleyip içiyorum. Belki içmesem daha kötü olur
Almesila Biogaia damlası kesinlikle çok iyi. Ayriyeten tane tane olan kimyonu (toz olan değil) suda kaynatın bebeğinize 1 çay kaşığı suyundan verin. Kendiniz de içebilirsiniz süt yapar..
atopiklininannesi RiverandSun ben toz veriyordum evde o olduğu için ikisini de verebilirsin fark etmez, yalnız toz vereceğin zaman tülbentle ya da herhangi bir şeyle süz ki tozunu içmesin bebek
smine RiverandSun biogai , maflor , nurse harvey forbiom hepsini kullandım . forbiom minies ve nurse harvey kullanın yediklerinize de dikkat edin 🙌