Eomeoni Annelerim merhabalar! 39 günlük bebeğim.makatda geçmeyen pişiği vardı doktor mantar pişiği olduğunu ıslak mendil ve bez kullanmamamı açık bırakmamı söyledi bez yerinw kullanabileceğim alternatif fikirleriniz varsa paylaşır mısınız
Guzelkizimbenim Eomeoni bez kullanmamak olmazki daha çok küçük sık sık havalandirin mesela uyuduğu zaman yanında oturun bezini acın ama altında olsun öyle havalandirin
Eymenduygy Eomeoni 2 aylıkken basıma geldi, travazol ve hametan I elimin üstünde karıştırıp sürdüm, saat bası bezini değiştirdim geçmişti bi daha da pişik bile olmadı çok şükür 🙏🏻
sparrow Eomeoni @Wolverine önermişti gerçekten çok faydasını gördüm. Hindistan Cevizi yağı antimantar özelliği olduğu için pişiği geçiriyor.🙏🏻 Altını ıslak bırakmayın kurumadan bezlemeyin bu yağı kullanın. Mümkünse bez değişimi yapın başka iyi bir bezle.
[silindi] Eomeoni Merb canım bn evde ıslak mendil kullanıyor um ama nasil? Islak medileri guzelce yıkıyorum bir kavanoza koyuyorum biraz sulu bırakıyorum bebeğimi oyle temizliyorum çok şükür pişik yok bidde sudocrem krem var hani mantar icin biomiyomda normal pisik kremi olarak kullanıyorum hergun duzunli
Eomeoni Eymenduygy madecassol ve hamazing aktif kullanıyorum travazol 2 gün kullandım kenarlara dağılma oldu bıraktım hemen
UmutGlsrDnz Merhaba o civarlarda bizde yaşadık malesef pişik eski atletlerimi pamuklu kıyafetleri mi fln kestim bezinin üzerine koydum altını öyle bağladım çoğu zaman eşofmanı giydirip üzerine bez bağladım çok yorucu oldu 1 hafta uğraştık ama geçti şükür sizde deneyebilirsiniz sürekli değiştirip kaynatın o bezleri eski usul yani anlayacağınız çok geçmiş olsun
Mom44454 Canım alt değiştirme örtüsü ser altına gündüzleri pijamasını giydir gece mecbur bezlersin ama çiş kaka yaparsa üşütür
Eomeoni Mom44454 evet kullanıyorum bezsiz sadece alt giydirip bekletmiştim üstünü de idrarla ıslattı hemen değişştirdim ama farketmez de üşğtürüm diye geri durmuştum
UmutGlsrDnz Islak mendil yerine de ben e bebekten pamuk aldım altını hep ılık suyla onunla temizliyorum kurulama bezimiz var sildikten sonrada onunla kuruluyorum kremini sürüyorum
Eomeoni UmutGlsrDnz pamuk pedlerim var ıslatmak için ne kullanıyorsunuz direk suya mı tutayım fısfıs şeklinde nemlendirsem yeterli olur mu
Eomeoni sparrow hindistancevizi yağını saç ve alın bölgesinde döküntü ve kabuklaşma vardı konak olduğunu düşünmüştüm yumuşatmak için banyo öncesi kullandım alerjik özellik gösterdi galiba kusması sıklaştı ben de 3 gün arayla kullanayım diyorum bez tavsiyeniz var mı biz sleppy ve babyturco kullandık
sparrow Eomeoni Şuan Prima aktif bebek kullanıyorum. Minies, can bebe, evy baby, BİM’in bezi bunlar da kullanıp memnun kaldığımız bezler. BİM’in bezinin numarası 5 son olmasaydı ona devam ederdim.
UmutGlsrDnz Eomeoni ben suyu ısıtıp biraz ılık şekilde ıslatıyorum pamukları ıslak mendil hiç kullanmayın bence en azından biraz daha büyüyüp hassaslıklara geçene kadar Bi yerde okumuştum içeriği en temiz olanın bile değilmiş bide bezininizin numarasını da kontrol edin eğer küçük gibi geliyorsa büyük beden deneyin. Pamukla silincede kurulama beziniz olsun kurulayın
Eymenduygy Eomeoni AA 😯 bizimkini o geçirmişti😔 bebek pamuklarını kaynamış ılıtılmış su ile hafif ıslatıp temizleyebilirsin ıslak mendil kullanmamıştım. Temız bir bez ile de kuruluyordum baya da havalı bırakıyordum altını bazen bez giydirmeden pijama altı giydiriyordum. İnşallah hemen atlatırsınız 🙏🏻
assd15 Bizimde olmuştu ama doktor çinko içeren bi krem vermişti o şekilde geçmişti.Bide her altını açtığımda yıkıyordum ve 10 dk açık bırakıyordum.Bezini bağlarken de içine eski atlet vs küçük küçük kesin onu koyup öyle bağlayın ki bez değip tahriş etmesin.