Zeynebinannesiii Mama ile beslenen bebeklerinize su veriyormusunuz ? Kaç aylık ne kadar kaç cc veriyorsunuz ?
Dzeyy Zeynebinannesiii 6. Ayına kadar su vermiyoruz mamada yese annesinide emse ben mama kullandım başından beri ek gıdaya geçince su vermeye başladım doktorlarda bu şekilde söylüyor
QueenBeee Zeynebinannesiii her mamadan sonra bir çalışı veriyordum şuan sadece anne sütü alıyor ama yine de iki üç çay kaşığı veriyorum
deryatoprak Zeynebinannesiii 14 aylık mamayla beslenıyor doktorumuz gun ıcınde 240 ml ıcsın demıstı 200 ıcıyor
QueenBeee Dzeyy bir çok doktora gittim bebeğime iki ay mama verdim mutlaka her beslemeden sonra bir çay kaşığı su ver dedi bi süre sonra böbreklerinin süzmesini yavaşlatır su vermezsen dedi 🧐
Zeynebinannesiii Reyna evet biz de sadece mama ile besleniyoruz o yüzden merak ettim birde havalar sıcaklamaya başladı yavrucuklar susar
Dzeyy QueenBeee Bize doktorumuz mamadan yeterli su miltarını alıyor zaten demişti ayrıca su verildiğinde fazla mama içmek istemiycrğini bu yüzden gelişiminde gerilik olucağını söylemişti
Zeynebinannesiii QueenBeee evet ya yavrucuklar susar çok üzülüyorum sonra tamam mamadan alıyordur belki su ihtiyacını ama mama hem ılık oluyor hem de susatır diye düşünüyorum biz bile çok susuyoruz onların çok daha ihtiyacı var
2823 Kesinlikle katılıyorum 3 ay emzirdim hiç su vermedim şimdi 5 ay 10 günlüğüz mama yiyoruz su da veriyorum ayrıca
Zafsim0801 2823 25 gunluguz Aptamil comformil yiyi bebeğim hem beni emiyo hemde mama destekli su vermedim acaba sorun olurmu ki
Zeynebinannesiii Ayfermehmet en iyisi doktorunuza danışmak herkes ayrı bişey söylüyor doğrusu herkesin beslemesi farklıdır 🥴
Elzeminzal Zeynebinannesiii mamayı yaparken içine su koyuluyorsa ayına gore azar azar verılmesınde sorun yok bence ..ben emzıruyorum 6 aylık bebegım baslarda 1 çay kasıgı verıyordum azar azar artırdım 😊
Zeynebinannesiii Elzeminzal evet dilinde Beyaz beyaz mama kalıyor o bile susatır bence su verince en azından gidiyor ❤️
QueenBeee Zeynebinannesiii şuan anne sütü almasına rağmen dili bazen beyaz oluyor pamukçuk olur korkusundan da veriyorum ben bile günde yirmi yirmi beş bardak su içiyorum şu sıcakta yavrularım nasıl susamasın dediğin gibi
tontisbebegim Zeynebinannesiii doğduğundan beri veriyorum anne sütü ile beslenmesine rağmen. Kana kana içiyor. Bence gerekli okuduğum kitaplardan yola çıkarak
Hacer_0393 Ben ilk 1çubuk 2 ay vermedim anne sütü ile besleniyo bebeğim 2 aylık olunca azar azar veriyorum sudan zarar gelmez ben ilk kızıma da vermiştim hep artık havalar da ısınıyor verin bence ama yinede kendiniz bilirsiniz😉😊