Birhaydutannesi biregesevdasi merhaba bizde 5 aylıkken kullandık kür şeklin de vermişti doktorumuz 2 hafta haftada 2 kere sonra ki hafta haftada 1 kere vs şeklinde. İnsülün iğnesi tavsiye etmişti ölçmem için 10/1 kadar şırıngaya çekip içiriyordum.
biregesevdasi Birhaydutannesi biz ilk hafta 5 gün 2. Hafta 3 gün 3. Ve 4. Hafta 1 gün yarım ampül kullanıcaz. Ampülü kırıp yarısını çay kaşığına döküp içiriyorum
Pelin-Emir35 Birhaydutannesi çok çok teşekkürler biz de yarın baslicaz inşallah insulin ivmesini sorayım eczaneye 😇
Pelin-Emir35 biregesevdasi çok rahatladım şu an gerçekten,geçmiş olsun size de inşallah dolar depoları hemencik 😇
Birhaydutannesi biregesevdasi bizimde uzun bi kürümüz vardı bu şekilde şu an ayda bir kere devam edelim dedi doktorumuz. Miktar olarak yarısı bile olsa naçizane tavsiyem şırıngayla ölçerek vermeniz dozunu.
Pelin-Emir35 Mavilii çok çok teşekkür ederim canım direkt içir dedi doktorumuz ama yarın tekrar arayıp sorarım oğlumun en sevdiği şey ekmek zaten o şekilde veririm bende 😀
Birhaydutannesi Pelin-Emir35 eczane de değil de medikalcide bulabilmiştim ben siz yine bi sorun tabi ki. Geçmiş olsun
Pelin-Emir35 Birhaydutannesi yakın eczaneler var Allah’tan iki hastanenin ortasında oturuyoruz insallah medikaller de açıktır da alırım yarın canım
biregesevdasi Birhaydutannesi haklısınız ama gel görki eşim eczaneden şırınga almadı ve yasaklarda eczaneyede gidemiyoruz çünkü uzak🤷♀️
Pelin-Emir35 Birhaydutannesi önce medikale sorayım o zaman inşallah açıktır çok teşekkürler tavsiyeniz için 😇
Pamirileyenibirhayat @Pelin-Emir35 canım ben şuan hastanedeyim 3,5 aylık oğlum var. Opluma da dodex başladılar şırıngayla ağızdan veriyorlar geri kalanını da bana veriyorlar içiyprum .. pediatri bölümü bunu yapıyorsa sorun olmaz galiba diye düşünüyorum
Pelin-Emir35 Pamirileyenibirhayat ahh canım benim öncelikle geçmiş olsun kocaman sarılın benim için minik adama çabucak iyilessinler insallah 😇 beni çok rahatlattıniz annelik işte her konuda ultra pinpirikleniyorum yarın gönül rahatlığıyla vericem artık oğluma 😇