Pozitifanneee Merhaba kızlar ben kızıma deri ilk adım ayakkabısı almıştım ama yaz için de ayrıca sandalet tipi bir şey almam gerek sanırım ıgor düşünüyorum ama size de sormak istedim yavsiye edebileceğiniz marka/model var mıdır?
kisgunesi-0102 Pozitifanneee daha yeni vicco bumba sipariş ettim oğluma memnunlar tavsiye üzerine aldım bakalım sizde bakabilirsiniz güzel duruyor fiyatıda makul
Kulahci Pozitifanneee nike tabiki harika birşey havuz ayakkabısı diye geçiyor ama günlük kullanım için harika
______ Pozitifanneee ben ilk sandalet olarak crocs aldım 16 aylık felandı aldığımda çok rahat giydi bu yıl yine crocs giydirmeyi planlıyorum
Pozitifanneee kisgunesi-0102 güzelmiş gerçekten 🤩 burada bir site paylaşmışlardı vicco indirimliydi oradan mı aldın?
kisgunesi-0102 Pozitifanneee AA yok hiç görmedim ben trendyoldan aldım ben zaten numaralar hep tükeniyordu bulduğumdan aldım 🤦🤣
Kulahci Pozitifanneee https://resimyukle.io/r/thBnTdKrg1 Yok bundan ama pek satılmıyor nedense anlamadım. Viccoda rahat görünüyor sandaletleri
RuzgarMommys Vicco nun yazlık arkası açık modelinden aldım kırmızı renk bekliyorum gelmedi daha 9 aylik oğluma 20 numara aldım Olur inşallah büyük de gelmesin
Pozitifanneee RuzgarMommys benim aldığım deri ayakkabı da vicco idi kızım 9 aylık 19 numara iyi olmuştu yani bol biraz😅
Eylulsmom16 RuzgarMommys Merhaba hangisini aldınız acaba sitesinde 22 numaradan başlıyorda kızıma bakıyorum bende 🤷♀️
Pozitifanneee ______ crocs ben kendim kullanıyorum çok güzel ama fiyatları abartılı geldi biraz yahu kaç ay giyecek sonuçta diye düşündüm 🙈
RuzgarMommys Pozitifanneee bende 19 alcaktim aslından firma 21 alin diyince kafam karıştı ölçtüm ayağın dedim ikisinin ortasi olsun yaz sonuna kadar giysin bari daha yürümüyor çünkü 😁
______ Pozitifanneee oğlum sadece 2 ay giydi canım malesef ama anne oğul kombineleri de harika görünüyor yaa
Pozitifanneee RuzgarMommys aslında modelinden modeline bile değişebiliyor anladığım kadarıyla inşallah tam olur da uğraşmazsınız iadeyle falan 😍