Tugcerylmzkerem Ozge-2012 şimdi şuda var mesela bende cikmiyor ama esimde cikiyor esinizin e devletine bakmayi deneyin eger yardima basvurduysaniz basvurduktan sonra cikiyor
Annekus 2Minnosannesi e devlete PTT kurum ödeme yarın yatmıssa cıkıyor Google dan girin uygulamadan degil bana cıkmıs inşallah ihtiyacı olan herkese cıkar hayırlısı olsun
Domino Annekus kapsam dışına çıktı yaziyorsa para hazirlaniyor yani hak kazandin. kapsam dışı yaziyorsa hak kazanamadin demekmis. ptt kurum odemeleri diye bi arattir e devlette oradan bak
Domino Ozge-2012 sosyal yardim bilgileri yazarsan çıkar. oandemi destek basvurusu sonucu yazinca cikar bir de ptt kurum odemeleri yazinca cikar 3üne de bak ne yazıyor
leynanin_pembemantosuu Egeasaf20 kapsam dışına çıktı yani paranız yattı demek 144 ü yada ptt yi arayıp sorun bendede kapsammdışına çıktı yazıyodu 144ü aradım sabah yattı yarın çekebilirsiniz dedi
leynanin_pembemantosuu Annekus bendede kapsam dışına çıktı yazıyordu bu sabah 144 ü aradım paranız yattı yarın çekebilirsiniz dedi