Fitifiti Feyzosunannesi Robot tarzı bir doğrayıcıdan geçirin içine muz ve avokadoyuda atın mis gibi,bol proteinli bir ara öğün🤍
Feyzosunannesi Vanilya bende bu zamana kadar bekledim ama cok faydali bisey vermek istedim buraya sorayim dedim🌸
Vanilya Feyzosunannesi evet çok faydalı bende cesaret edeyim artık. Mesela ayına uygun kek yapıp ceviz mi ekleseniz
Belmir Feyzosunannesi muz, lor peyniri, haşlanmış yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı pekmez ve 7 tahıla çekilmiş cevizi ekleyip kahvaltıda verebilirsin ben öyle yapıyorum hergün çok seviliyor bu arada benimkinde 8 aylık
Vanilya Papatyass Aynen banada doktor demişti verebilirsin 😂😂Ben bu cevizden neden korkuyorum böyle ya
Vanilya Papatyass Kek e koyayım dedim o da kabarmadı fos oldu ondan sonrada sanırım saldım ams yoğurt iyi fikir ya
1prens1prensesannesii Feyzosunannesi oğlum yoğurt muhallebi bu tarz şeyler sevmiyor. Bende tereyağ da yumurta yaparken rendeliyorum içime cevizi öyle yedirşyorum
Anne_6 Feyzosunannesi eziyorum güzelce. Havanda veya bardakla. Muzlu yumurta yapıyorum kahvaltıda onun içine koyuyorum. Meyve pürelerine koyabilirsin. Biraz büyüdükçe dişleri çıktıkça eline verirsin.
BabyGroot Feyzosunannesi ben ezerek meyve püresine karıştırıyorum ya da pankek yaparsam oan katıyorum peynirin üzerine koyup üzerine de pekmez döküp de veriyordum