Songul1401 Merhaba arkadaşlar. Ben rota aşısını eczaneden temin edip kendim uygulamak istiyorum. Pandemiden dolayı gitmek istemiyorum hastaneye ya da sağlık ocağına. Evde uygulayıp da sıkıntı yaşayan oldu mu? Neticede oral yolla alınan bir aşı.
homosapiens Songul1401 ben bugun aldim kizima boy ve kilo icin gittim orda ebe yapti evde bende yapabilir misim cok basit agzina azar azar verdi kussada bisey olmaz tukurukle emiliyor dedi
Fer4hh Songul1401 uygulayabilrsin ben hemşireyim sana tavsiye veriyim ağzına yavaş yavaş ver yutsun sonra bi daha ver birden veremezsin ve doz kaybıda olmasın yanında biri olsun mutlaka ve hemen vermen lazım soğukta durması gereken bi ilaç çünkü
Meryem35_ Fer4hh 3. Ve 5. ay mi yapılıyordu. Ayrıca hazır hemşire bulmuşken bilginiz vardır emziren annelerden covit aşısı yaptıran var mi ?
Fer4hh Miniko42 ben yaptırdım kendim rota virüsüne yakalandım 40 gün ishalle uğraştım yetişkin halimle mahvoldum bebeklerim bağışıklık kazansın istiyorum
Katya Songul1401 2. Dozu evde uyguladım hiç sorun olmadı. Zaten damla şeklinde ağzına damlattım. Damlatmazsan en az yarım saat önce, damlattılar da en az yarım saat bişi yememiş olsun kusmaması için.
Rubby Songul1401 ben evde kendim verdim 2 dozunuda. Alerjik bir bebeğiniz yoksa verilebilir diye düşünüyorum
Fer4hh Alya1002 o konuda bilgim yok fakat diğer aşıları yaptırdıysanız buda onlar gibi diye düşünüyorum