Laylaylaylaylom Oglumun 15 ayi bitmek üzere sabah 7 gibü uyanıyor 8 e kadar sekerleme yapıyoruz 8 gibi kavaltısını veriyorum sonra ben kavalti yapiyorum oda yanımda oluyor kavalti fasli bitince odasına gidiyoruz nesneleri sürekli ismi ve rengi ile soylemeye basladım sari topu getir han hannnn getir (araba olarak bılıyor) oyun oynuyoruz bu her gun degısıyor nohutu bir kaptan bir kaba aktariyoruz halkalari ic ice gecirme oyunu kule yapma top oynama araba sürme kitaptan resımli nesnelere bakma vs vs mutfagı toparlarken yanıma gelir bulasık makınesını bosaltiriz o bana verir ben dizerim hep yan yanayıZ en son ogle yemegını yedırırım uyuturum uyanınca parka gideriz 1.5 saat fln oynatirim eve gelırız yogurt vs ara ogun verırım bos oldugumuz bi an alırım kucagıma agzını burnunu gozunu vs ogretirim bılıyor cogunu deve cüce oyunu oynarız yakalamac aksamda babasıyla oynar eder dersenki bu evin ıslerı hangi ara oluyor:) o uyurken onun yemeklerını yaparım bızım yemeklerıde bir gun onceden yaparım yada yıne oglum uyurken yaparım temızlık vs de esımle yaparız herzaman hergun kesın disari cıkartirim yoksa enerjısını atamıyor bızım gunler bole gecer gider