Tugce_umut03 allah kınayanın başına versin. Bizde isterdim vsktinde dogsun ele avuca gelsin. doguralım hastanede fotograflar cekinelim. Hicbir derdim olmasın annrme kaynanama nazlanayım oram agrıdı buram agrıdı diye. Hatta arkadasımın gelinleri 40 gün banyo yapamamıs sezaryen agrısından😂kaynanası yıkamıs😂 bende 15:30 da dogurdum 12 de kuvöze incem diye canımı yaaka yaka tur attım odada sonumda kızıma gittim ve devamındaki 21 gün karlı ankarada 50 dakika yol gittim. Zaten pskolojiler bozuk. Muhattap olmayın kendiniz için bunu yapın. Bu arada uzman fizyoterapistim. Her prematğre cocuk engelli olcak diye bir sey yok daha olasılıklaro yğksek bu da zaten cocuklar erken doguyorlar illaki bi sorun var gebelik normal gitmemiş bununm neticesinde bazı cocuklar etkikenebiliyor ancaaak normal dogumda rmgelli kalan cocuk sayısı okadar fazla ki. Zor dogum, iri bebek bebegin kendibi itmemesi, bebek makat geliş, anne catı yetersizliği vb. Durumlar Sonucu oksijensiz kalma ve beyin felci, ebenin cocugu koldan asılması sonucu brachial pleksus, cıkmayan cocugu vakumla cekmeler yine tablo beyin felci.. Gibi cok fazla hasta aldım klinikte