Honeymoms Bebeğim artık 15. Aylık gece emzırmeyi 3 gündür kestim ama gündüz de istemıyor uyurkende istemıyor göğsüm doldu sütler aktı Daldıgında emzırdım Hata mı yaptım ne yapmam gerekiyor bilmıyorum 😖
Minikuzu Honeymoms 16 aylık bende gece kesmeyi ve azaltarak bıraktırmayı düşünüyorum. Nasıl yaptınız bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
nartanemm Honeymoms gece kestikten sonra bırakan hiç duymamıştım ama aklıma sütünüzün tadımı değişti acaba hamilelik gibi durumlarda değişiyor normalde öyle hemen bırakan duymadım
Emel_81 Honeymoms kıyamam kuzuya 😔 aslında evet gece beslenmesi kesilmesi lazım ama gündüzde istememesi ilginç
Honeymoms EsraKerimm kesmedim gece çok uyanıyordu zaten doktorlar 9. Aydan kesın gece emzırmeyi dıyorlar ben kızımı çok zor emzırdıgım için devam ettim daha rahat derın uyku uyuyabılmesı için kestim gece emzirmeyı
Honeymoms Minikuzu valla canım su verdım o ıstemeden daldı uykuya 3 gündür böyle acaba dıyorum dişler de çıkıyor birde atak haftası onunla mı alakalı istememesi bilemedim üzüldüm
Honeymoms nartanemm kız sus 🤣 yeni regl oldum ve korunuyoruz aklıma sokma bu şeylerı 🤣🥰şaka bi yana hayırlısı olsun evlat Co kguzel bi duygu 🧿🍀
EsraKerimm Honeymoms süt içen bebeğin gece uyanıp süt içmemek imkansız keske bi süre daha dayansaydınız
Minikuzu Honeymoms ayakta sallayarak mı uyutuyorsunuz. Ben sallıyorum ve su verince asla tekrar uyumuyor
Honeymoms Minikuzu emzirerek uyuyor şimdide pıspıs yapıyorum bazen salııyorum sevmıyo sallanmayı alıştırmadım
EsraKerimm ikiprensannesii2 ben anne sütü veremedim maalesef belki bilinçli değişim bu konuda.ama benim gördüğüm kadarıyla anne sütü içen bebek mutlaka gece kalkar annenın göğsüne çok bağlı olur benim etraftan arkadaşlarımdan gördüğüm böyle
Honeymoms ikiprensannesii2 evet canım geç kaldık kıyamadım şimdi kalktım uykuda emzırdım gündüz hiç emmedi göğüslerim doldu hep
Kkubu80 Honeymoms bencede canim 16 aylik baya büyükmüş kesmissin alistiysa geri baslama gece sabahlari yemek yiyorsa ondan icmek istemiyordur bence karni doyuyordu gece emmesi de aliskanliktan evet 9. Aydan sonra gece beslenme istemiyor doktorlar diş sağlığı ve gece karin agrisina sebep olmasin diye