Aylinbebek Merhabalar arkadaşlar size ni sorum olucaktı 5 gün önce rota aşısı olduk ve mama desteğine başladık ve 5 gündür kaka yapmadık sizce aşı mı kabız yaptı mama mı bilemedim. Ne yapmam lazım kakasını yapması için
Eymenduygy Aylinbebek ikisinin de etkisi var, ama kabız değildir 5 gün erken yine de kakasını yaptığında anlarsınız kabız olup olmadığını düzelir ama merak etmeyin
Epifenomen-gkc Aylinbebek rota nın yan etkilerinde kabızlık yok ishal var. Muhtemelen mama dokunmuştur
Aylaayla Aylinbebek bizde cuma günü rota aşısı olduk ama kabızlık flan yok aşıdan değildir mamadan kaynaklı olabilir.Mamanın içine bir kaşık zeytinyağı katabilirsiniz
Aylinbebek Eymenduygy aslında ishal gibi hergin sırtına bulaştırcak kadar yapıyodu ilk bebek olunca ishal mi normal mi anlamıyorum. Sürekli kaka yaptığı için kilo alımı bence o yüzden durdu
Eymenduygy Epifenomen-gkc biz 6 gün kaka yapmamıştık rotadan sonra doktor normal bekleyin dedi 8. Gün yaptı onun için dedim bende 🙂
Epifenomen-gkc Eymenduygy Maşallah aman olmasın kızım bir kere kabız oldu rotadan önce 2.5 aylıktı düzene sokma kadar canımız çıktı. Düzenli kaka yapmasu için bağırsaklar alışana kadar probiyotik Damla kullanabilirsiniz Ben öyle yapmıştım düzene girdi şükür
Eymenduygy Epifenomen-gkc 5ay 17 günlüğüz bıraktık onları artık, sadece geç yapıyor biraz kabız değil ama. Doktorumuz normal olabilir dedi bazen her gün yapar bazen haftada bir 😃
Kayram64 Aylinbebek aynı durumdayız aşı olduk sonrasında 4 gündür kabız ve uykuya direniyor uzun uğraşlar sonucu uyuyunca da ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa kopuyoruz 😑 bende bunu araştırıyorum acaba rota aşısından mı oldu bu kabızlık ve onun vermiş olduğu huzursuzluk bilemedim 🤷♀️
Aylinbebek Kayram64 bizim gaz da yaptı biraz gazımızı çok rahat çıkarıyoduk şimdi ağlarken zorlanıyor ya o zaman çıkarıyor gazını
Brcdrnlila Aylinbebek rota virüsünde ishal diyorlar ama benim kızım tam tersi kabız olmuştu mamayla alakası yoktur
Aylinbebek Brcdrnlila bilmiyom ikisinede aynı gün başladık. O yüzden bilemedim. Zeytin yağı içirsem mi ki
Eymenduygy Aylinbebek mamasına çok azcık hakiki zeytinyağı damlat istersen, birde doktor ile görüş yine de ishal zor oluyor. Kg alımı da duruyorsa
Aylinbebek Eymenduygy şu 5 gündür kilo almaya başladı diyebilirim kakasını yapmadığından bide mama takviyesi ile
Eymenduygy Aylinbebek mama ile toparlar merak etme hiç. Sen emzirmeye devam et emzirdikten sonra mamayı ver doyunca iter zaten 💚 ishal biraz daha kg kaybı yapar o yüzden iyice üstüne düş beslenmenin 🙂
Aylinbebek Eymenduygy kilolu doğdu bide bebeğim ilk ay 1 kilo 2. Ay 500 3. Ay 200 gram aldı ☹️ ne zaman ki kaka yoğunluğumuz arttı kilo alımı azaldı. Şimdi iyiyiz inşallah
DenizinAnnesiiiii Aylinbebek merhaba canım yok rota sadece ishal yapar canım mamadan olblr zeytinyagıyla poposuna sürebilirsn gecms olsun 🌸