Mom091 Geçen yıl iki bantlı modelinden almıştım ayakları tombik olduğu için sıkmıştı. Bu yıl bundan alayım diyorum ama numarasına karar veremedim kızlar kullananlar söyleyebilir mi? Şuan 25 giyiyor. Yine 25 mi alayım 26 mı? model şu;
Berenkooommm Mom091 26 alabilirsin biraz kalıbı küçük oluyor tombik ayaklı bebeklere 1 numara büyük öneriyorlar 😊
ilknurgoksu Mom091 ayağı kaç cm? Oğlumun ayağı 14cm 24 numara aldım. Hangi markada 25 giyiyor markada 25 numara kaç cm denk geliyorsa igorda da bu numarayı alın. 1 numara büyük bile olsa kalıbı geniş olduğu için ayağından çıkıyor. Tam numara alın ☘️
Woody Mom091 Ayy yok Bir denk gelmişti. Vicco aldım. Bir avmye gidersem deneyip alacagım sandalet vs. İnternetten bir ilkadım ayakkabısı aldım Perişan olduk 😀😀
Mom091 Berenkooommm aslında şuan tombik değil hiç ayakları. Gitti o tombişlik hiçbir yerinde kalmadı malesef. 26 alayım o zaman ben☺️
Mom091 Woody geçen yaz bende 4. Alışta tutturmuştum sandaleti😁 virüs var diye götüremem kızımı mecbur online alacağım artık. Sen ne yaptın gözlük işini hallettin mi?
Mom091 Busragokceberra aslında denizde bile giydiriyorlar bunları bana çok tatlı geliyor. Eğer terletiyorsa almayayım☺️
PembePelikan Busragokceberra ya çok övdüler bu sandaleti ama bende tipine bakınca almaktan vazgeçtim ayağı yakar gibi geliyor açık sandaletler daha rahat gibi
Mom091 ilknurgoksu şuan giydiği nike ayakkabı 17 cm taban ölçüsü. Puma 16,5 sanırım 24 numara ama nike gibi oluyor. Çok teşekkür ederim büyük olunca ayaktan çıktığını bilmiyordum🥰