iyilik80 TubAlyAras kayisi ve kirazi kesin tek tek denersiniz bu surecte .yani benim fikrim 😊birde domates salcasi domates kapya biber bunlar hep alerjik seyler yavas yavas kendinizi yipratmadan deneyin 3 gun 3 gun
MinikOsman Morusevenanne peynirlinin yerini tutmuyor ama hiç yoktan iyidir 😁 ek gıda veriyorsan tuzu en son atıp tuz atmadan önce oğluna ayırıp ona da yedirebilirsin
ikiyigitannesi AA201207 geçmeyen pisik, kakada kan, hırıltılı solunum, aşırı gaz bağırsak ağrısı saatlerce ağlıyordu, bağırsak tepkili bizim. Sizin neydi?
ruzzzzzz TubAlyAras ahhh canımmm bende sen gibiyim artık çıldırcam doktorlarda sürekli normal die bide benim eşimde hekim ek gıdaya geçince gececek diolar
TubAlyAras ruzzzzzz aynen canım dr dan çıkınca aşırı motive olmuş şekilde eve dönüyorum sonra diyet devam sonra hoop kan tekrar ağlıyorum nerde hata yaptım diye😭😭evet bnm dr da çok rahat geçicek diyor sürekli sabretmem gerektiğini söylüyor neyse ki bunlaru düşünerek sabredicem şimdi gluten di şüpheli oda çıktı bklm
ruzzzzzz Elifceviz banada aynısını dedi gecen hafta gittiğim doktor gerçi gitmedik doktor bırakmadım da
Duygusuz TubAlyAras kuru dut ve hurma yaptı bizde kan ekmek yemeden nasıl doyulur ki bende herseyi kestim ekmek makarna patates pirinç bulgur yiyorum sadece
TubAlyAras Duygusuz bnde hurma be kuru duttan şüphelendim bide glutenle birlikte onlarıda kestim bklm denicem
gul9596 Duygusuz sanırım bizde de hurma kan yapıyo diyetteyken yiyim sütüm artsın dedim tam azalmaya baslamısken ertesi gün kılcal şekildeydi kanama hemde
2205 TubAlyAras sadece ufak bir tavsiye verebilirim naçizane benim de oğlum öyleydi memeyi kesip sadece alerji mamasıyla devam ettim oda bende rahatladık. Çünkü bazen bulmak zor olabiliyor ve bu süreçte o bebeğe güçlü anne lazım onun için düşünebilirsin.
ruzzzzzz 2205 denedim ben asla alerjilk mama içmedi sen hiç kokusına ve tadına baktın mı rezil ötesinya hayatımda bu kadar iğrenç bişey içmedim ben kusacaktım bi bestlenin aldaminoau iyi onuda içmiyo meme istio illa
TubAlyAras 2205 bnde dayanabildğiö kadar dayanıcam anne sütü öncelik diyı şuan dr bklm ek gıdaya geçince tepkiler nasıl ona göreyol çizicez artk
TubAlyAras ruzzzzzz teşekkürler indircem👍🏼Aslında aldıgım herşeyi okuyorum ama kuru dut ve hurma hiç ihtimal vermemiştim onlar mı yaptı 😭😭
Aren05 ruzzzzzz aynı durumu bizde yaşadık alerjik mamayı kesinlikle almadı. Silikon meme ucu İle beni emerken şırıngayla yandan verdim meme reddi yaşadık sonra sonra 1 haftada anca alıştı şimdi 1 aydır sadece mamayı içiyor çok daha iyi durumu
Zzzz ikiyigitannesi kesince 3 günde etkisi ortaya çıkıyor mu canım ben günlerdir yapıyorum azaldı ama bitmiyor nerde hata yapıyorum süt ürünleri çikolata tahin yumurta kestim
Duygusuz Zzzz süt ürünleriyle birlikte eti de kesmeniz lazım birde tavuk. Balık ta alerji yapabiliyor ki bizde yaptı
ikiyigitannesi Zzzz canım benim çapraz alerji olduğu için, tavuk eti, dana eti onlarida kesmen lazım hindi eti ye bir dene