Mom2372384 Milamoms e devlet arama kısmına ptt kurum ödemeleri yazın orada yatıp yatmadığı çıkıyor kimisine o şekilde yattı kapsam dışı vs dese de yatmış oluyor bi kontrol edin
Damla_K Ummuscetinkaya canım almadım alan da yok cevremde ama hakkını ihtiyacı olmadığı halde alana degil de titiz davranmayıp ihtiyacı olmayana veren hukumete mi haram etsen
Ummuscetinkaya Damla_K ona da ediyorum zaten ihtiyacı olmadan başvuran da ayıp yapıyor yani. Saçma geliyor bana yine de uyardığın için teşekkür ederim
CanselK Sleepwalker ben 2 3 ay oldu yapalı 10 15 gün kontrol ettim hep süreç devam ediyor diyordu sonra unuttum. Bugünde aklıma geldi baktım böyle diyor. İnşallah sizede çıkar 🙏
morpella Milamoms aynen benim ki de 10 mayıs 2020 de başvurmuştum bir yıl oldu haal süreç devam ediyor
Damla_K Ummuscetinkaya kul hakkı sonucta canım burda acık veren yardımı yapanlar onlar giriyor kul hakkına yoksa para diyince kim yok der. Ayrımı guzel yapılsa ihtiyacı olana her türlü gider. İnsallah alırsınız
Esma35 Arkadaşlar 2. Başvuruyu nasıl yapıyoruz. Çalışır durumdayken bende işsiz kaldım eşimde aynı şekilde bunu yenilemek istiyorum başvuruyu nasıl tekrardan yenilerz acaba