CanselK Şubatta başvuru yapmıştım bugün aklıma geldi bakayım dedim https://resimyukle.io/g/J22Y8ZfBlV https://resimyukle.io/r/nBo0fMoXKt Böyle yazıyor çıkmış mı ?
Ummuscetinkaya Milamoms bende de ilçe müdürlüğe iletildi diyor yine yaptım başvuruyu yine aynısını diyor bi değerlendiremedilee
CanselK Milamoms Ben 2. Yapmıştım ilki hala daha süreç devam ediyor yazıyor. Eğer çıktıysa bana da ilk defa çıkıyor
morpella Milamoms aynen benim ki de 10 mayıs 2020 de başvurmuştum bir yıl oldu haal süreç devam ediyor
Milamoms Ummuscetinkaya işlerine gelmiyo hep aynı kişilere verip duruyorlar tamam onlarda alsın bişey demiyorum ama bı ihtiyaç sahibinide görün ya
Derenasli CanselK bisey sormak istiyorum yanlış anlamazsanız pandemiden dolayı sız veya eşiniz çalışamıyor durumdansınız veya eşiniz sigortalı bir işte çalışıyor mu ? Bende başvuru yaptım ama hala 1 senedir sonuç yok
CanselK Derenasli ben zaten doğumdan sonra işi bırakmıştım. O yüzden sigortam yok. Eşim de dolmuş şoförüydü pandemiden dolayı çıktı ve sigortasından da çıkış yapıldı. Yani ikimizinde sigortası yok.
umudum_var2 Ummuscetinkaya durumu iyi olup hatta zengin olup alan bile var hemde 2sini de eminim 3üde alırlar
CanselK Ummuscetinkaya Evet 3. Alanlar var ama ben ilk kez alıyorum. O zaman çok sıkışıktık yaptım başvuru sonra sonra 10 15 gün baktım hep süreç devam ediyor yazıyordu sonra unuttum gitti
Milamoms Ummuscetinkaya evet ben hala 2020 de yaptığım başvuruyu sonuçlanmasıni bekliyorum ki eşim 6 aydır ıssız
Ummuscetinkaya umudum_var2 evet ilk başta ferrarisi olana çıktı diye haberler duymuştuk. Şu an Kİ halimize bin şükür ama mesela kızımın aşısı var onu karşılamayı düşünmüştüm o parayla ihtiyacı olmayıp olana haram olsjn benim hakkım.
umudum_var2 Ummuscetinkaya bende yaz geliyor oğlumun yazlığı yok ayakkabısı yok onun ihtiyaçlarını karışlarım diye düşündüm ama çıkmadı haksız yere alana da haram olsun gercekten
Damla_K Ummuscetinkaya canım almadım alan da yok cevremde ama hakkını ihtiyacı olmadığı halde alana degil de titiz davranmayıp ihtiyacı olmayana veren hukumete mi haram etsen