irva Kubraa96 Çamlıca medipole gidiyorum.Orada doğum yaptım zaten 6 aydır da oğlumu kendi doktoruna götürüyorum.Çok da memnunum.Gökmen Alpaslan Taşkın 😊
Bilgeanneler Kubraa96 Ataşehir de yakın size. Memorial Ataşehir Nesrin Özkan çok iyi bir doktor. Gece bile mesajlarıma cevap verir. Herşeyimizi o takip ediyor çok memnunuz.
YABANGULUM zynpalya bizim tamamlayıcı var ödemiyoruz ama Murat bey 175 TL olması lazım yine de emin olmak için telden sorarsınız, diğer doktorların daha uygun.
zynpalya YABANGULUM , teşekkür ederim. İnş perşembe gideceğim muaneye. İnş memnun kalırım çünkü kaç doktor değiştirdim.
YABANGULUM zynpalya merhaba, şimdi okuyabildim ancak, dün doktora gitmiş olmalısınız inşallah memnun kalmışsınızdır😉
zynpalya YABANGULUM , kusura bakmayın yeni yazabildim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Bu sefer çok şükür doktorumuzu bulduk. Murat cömert çok şükür her soruma cevap verdi. Acaba telefon numarasını istesem verir mi?
RabiaMevaninAnnesi Kubraa96 Canim Çamlıca medipol hast.Yrd.Doç.ve öğretim görevlisi Murat Comert kesinlikle tavsiye ederim.Eger bir tık daha uygun olsun dersende Çakmak erdem hast Şuera Oruç tavsiye ederim.
RabiaMevaninAnnesi Meyrannesi Bizim ilk dokyorumuz Yrd.doc Murat cömertti ama muayene îcreti pahali geldigi icin mecburen biraktim ama cok iyi bir doktordur.Daha sonra 5 doktor gezdikten sonra Şuera hanima gitmeye karar verdim.Muayenesi 140 tl cok ilgili guler yuzlü ne zaman msj atsam cevaplar.Bebegimi sarkilarla oynatarak muayene eder.Her gittigimde bir onceki gorusmemde ne konustuysam hatirlar benim tekrar hatirlatmama hic gerek kalmaz.Ben cok memnunum.
Meyrannesi RabiaMevaninAnnesi bizde bugun gittik gercekden ilgili bi doktordu tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim 🙂
YABANGULUM zynpalya merhaba, verir tabi ki , watsaptan yanıt veriyor biraz geç oluyor yoğun olduğu için ama mutlaka dönüş yapıyor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim☺️İnternette Doktorlar sitesinde hakkında 300 küsur olumlu , güzel görüş var ☺️
irva zynpalya Zorunlu sezeryana biz o zaman 2500 vermiştik.İsteğe bağlı 4 bindi.Ama sonra zam geldi şimdi kaç bilmiyorum.