Bireylulmeselesi02 Kızlar ne zaman diş fırçalamaya alıştırdınız ve nasıl oldu🤔 önerebileçeğiniz diş macunu ve diş fırcası var mı 🤔
bgmarik Bireylulmeselesi02 10 aylıktı diş fırçası aldık.O günden beri gece yatmadan önce fırçalıyorum. Rocs marka aldık e bebekten diş macunu ile set halinde satılıyordu gayet güzel
3children1mom Bireylulmeselesi02 1 yaşındayken macunsuz yumusak fircayi eline verdim benimle birlikte öğrendi yanımda
Zeynaa1 Bireylulmeselesi02 17 aylık şuan dış fırçalıyor aslından ben alıştırmadim benden göre göre dış fırçası için ağlamaya başladı bende ona dış firsaci aldım hergun yatmadan macunsuz fırçalıyor şuan biraz daha alışsın macunda almayı düşünüyorum rocs dış fırçasını aldım tutması kolay kendi elinde rahat tutuyor 😊
Bireylulmeselesi02 bgmarik ben çok geç kaldım ya 🤦♀️İkiz olduğu için biraz korktum bi de suyu banyoyu çok seviyorlar ondan gözüm kesmedi 😭diş macunuyla mı başladınız acaba 🤔
acemi_ana bgmarik 14 aylık oğlum 4 yukarda 2 aşağıda var dişi başlasak mı acaba ☺️ bnde kararsızım ya 😕 erken mi ya da geç mi kaldım 😣
bgmarik Bireylulmeselesi02 önce ben sade fırçaladım şimdi 1 yaşında 10-15 gündür macun ile fırçalıyoruz.8 tane dişi var çok seviyor fırçalamayı hem dişlerini kaşıyor.
Berilberen Bireylulmeselesi02 bende sizin gibiydim ikizdi bebişlerim ama zamanla alısıyorlar hazır su göturuyorum banyoya yutsada cok kafama takmıyorum
3children1mom Bireylulmeselesi02 Yok da macunu o yasta bilmeden yutabiliyor 🙈 Daha sonraları alışınca nohuttan küçük koydum tükür dedim çalkala gulugulu yap dedim( gargara ) Öyle alıştı işte
Zeynaa1 Bireylulmeselesi02 ben öncesinde parmak fırçayla fırçalıyor dum ama elimi ısırmaya başlayın ca bırakmıştım bı 4 5 ay hiç fırçalamadim sonrada kendi benden gördükçe istedi bence sizde dişinizi fırçalarken bebeğinizin görmesini sağlayın
Bireylulmeselesi02 Zeynaa1 iyi fikir ama benimkiler banyoya girince durmuyorlat ya 🤦♀️Siz nasıl yaptınız
Zeynaa1 Bireylulmeselesi02 ikiz galiba sizinkiler 😊 ben disimden amaliyat oldum sonrasında amaliyat yerini sürekli fırçalamam gerekti kızımda ben banyoya girince dışarda beni beklmemedi hep yanıma gelmek istedi göre göre alıştı özel bir çaba sarf etmedim yani canım 😊
Bireylulmeselesi02 Zeynaa1 ne güzel ya benimkiler banyoya girince biri duşa kabinin oraya gider biri elini yıkamak ister hangisini tutaçağımı şaşıyorum 🙄ama ramazandan sonra mutlaka denicem gündüz oruçlu oluyorum