3children1mom Ahsenur Çelik kullanıyorum şuan da schafer ama granit ya da döküm pilav icin istiorum bi tane. Celikte de guzel oluyor da yinede 1 tane olsun istiyorm yani granit cok dayanıklı olmuyor celik al bir demlik bence
Ahsenur 3children1mom tskrler dedıgınız gıbı pılav ıcın gereklı granıt bıtanede pılv ıcın alıcam celık alıcam☺️
Ahsenur yiyidom tskurler celık almaya karar verdım sadece bıtane granıt yada dukum tenceresı pılav ıcın alacam
Ahsenur bambam333 teskutler cnm oyle yapıcam once celık alıcam sonra granıte ekleme yaprım pılav ıcın cunku arkadasların dedıklerı gıbı granıt saglıga cok zaralıymıs☺️
Minimalhanim Ahsenur emsan ve karaca var karaca çizildi gerçi 4 senelik onlar emsan daha bikaç aylık çizilme olmadı henüz
ZMK Ahsenur ikiside var en çok granit kullanıyorum çelik yapıştırıyor granit uzun ömürlü değil mesela 1 set çelik al 1 tanede pilav yapmak için granit al tefal öneririm
zarifbirhanim Ahsenur bende ikiside var ama graniti sadece pilav için kullanıyorum. İlla birini alacaksan çelik alıp pilav içinde bir tane granit alabilirsin
Mombaby123 Ahsenur canim celik al ömürlük granitler çiziliyor o da sağlıklı değil bence benimkiler çizildi çocuk olunca kaldirdim